Jarně letní vánek od Harmont&Blaine

Jarně letní vánek od Harmont&Blaine

2. dubna 2016, Jaro, léto 2016, kolekce, pánská, dámská, dětská Harmount&Blaine, Marianna Cimini

Sponzorované odkazy

Pokud chováte sympatie k italské módě, zcela jistě vás potěší nová kolekce módní značky Harmont&Blaine. Že ji ještě neznáte? Pokud si libujete v nadčasových kouscích a potrpíte si na kvalitu, tak to vše Harmont&Blaine nabízí. Kampaň pro jaro/léto 2016 je cílena především na dámy, ale vyberou si i pánové a dítka.

Přední italská módní značka Harmont&Blaine s logem jezevčíka.Přední italská módní značka Harmont&Blaine s logem jezevčíka.

O značce

Harmont&Blaine je světově známá italská značka, která vznikla v roce 1995 v Neapoli. Proslula svými kvalitními materiály a nadčasovými střihy. Puncem značky je nezaměnitelné logo jezevčíka. V současné době má Harmont&Blaine více než 60 kamenných obchodů v Itálii a dalších sedm desítek po celém světě – a to včetně České republiky.

V nové kolekci vybírejte ze široké škály modelů, barev i doplňků.V nové kolekci vybírejte ze široké škály modelů, barev i doplňků.

O kolekci

Novou kampaň má na svědomí Marianna Cimini. Tato uznávaná módní návrhářka společně s kreativním ředitelem Paolem Montefuscou vryli do kampaně nezapomenutelné prvky léta. Díky kouskům z nové kolekce jsou hřejivé sluneční paprsky a záblesky léta všudypřítomné.

V nové kolekci naleznete především přírodní materiály – len, bavlna či hedvábí vás nyní budou doprovázet na každém kroku. A nechybí ani stylové módní doplňky jako pastelové kabelky a pestrobarevné šály, kterými oživíte jednobarevný outfit.

Kromě pastelových barev doplňků kolekci prozáří modely v odstínech zelené a žluté symbolizující jarní kvetoucí pole. Některé kousky jsou v barvě broskvové a pomerančové.

Nová kolekce je synonymem vášně pro módu, styl a eleganci.Nová kolekce je synonymem vášně pro módu, styl a eleganci.

Ciminni se při své tvorbě inspirovala nejkrásnějším pobřeží Itálie – Amalfi. Tuto velice oblíbenou prázdninovou destinaci si zamilovala již Jackie Kennedy v 60. letech. Ciminni skloubila v kolekci nonšalantnost elegance tehdejší první dámy spolu s jemnými barvami a krásou pobřeží.

Pobřeží Amalfi a první dáma Jacqueline Kennedyová.Pobřeží Amalfi a první dáma Jacqueline Kennedyová.
Můžete vybírat z bohaté nabídky oblečení.Můžete vybírat z bohaté nabídky oblečení.
Bundu z čistého hedvábí si zamilujete nejenom díky jejímu vzhledu, ale i pro její praktičnost. K mání jsou v několika kombinacích vzorů. Vaší pozornosti nemohou uniknout ani elegantní boty s pestrým designem.Bundu z čistého hedvábí si zamilujete nejenom díky jejímu vzhledu, ale i pro její praktičnost. K mání jsou v několika kombinacích vzorů. Vaší pozornosti nemohou uniknout ani elegantní boty s pestrým designem.
Velká pozornost se v nové kolekci věnuje doplňkům. Jsou jimi stylové klobouky či kabelky ve tvaru vaku v odlišných barevných variacích.Velká pozornost se v nové kolekci věnuje doplňkům. Jsou jimi stylové klobouky či kabelky ve tvaru vaku v odlišných barevných variacích.
Módní dětské kraťasy v pestrobarevných vzorech k létu prostě patří.Módní dětské kraťasy v pestrobarevných vzorech k létu prostě patří.

Nová módní kolekce je k mání v kamenných prodejnách v Praze, 28. října 14, nebo v Slovanském domě, na Příkopě 22. Více informací na webových stránkách HarmontandBla­ine.cz.

Foto: Harmont&Blaine

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu