Womanity = ženská síla s LoveMusic

Womanity = ženská síla s LoveMusic

5. května 2016, LoveMusic, šperky, ženy, milenka, hrdinka, matka, Unikátní šperky Womanity

Sponzorované odkazy

Příroda se začíná probouzet ze zimního spánku a vše kolem nás začíná kvést. Jarní měsíce jsou spojeny s ženskostí a květinami. Proč tedy nesáhnout po jedinečném kousku šperku? Zkuste některý z dílny LoveMusic.

LoveMusic představuje novou sadu šperků Womanity. Mají ji na svědomí návrhář Marek Cinek a sochařka Lenka Liška. Autorské šperky jsou určeny všem sebevědomým ženám, které jsou samy sebou. Kolekce zahrnuje čtyři typy šperků dle čtyř základních archetypů: Žena je Královnou, Milenkou, Hrdinkou a Zasvětitelkou. Můžete si tak vybrat ten svůj podle toho, v jaké energii se právě nacházíte. Každý archetyp se přitom nese ve znamení jednoho ze čtyř životních živlů: Vody, Ohně, Země a Vzduchu.

„Womanity jsou pro mě vyjádřením poselství: Jsi krásná přesně taková, jaká jsi. Bez škatulek a omezení. Neboj se projevovat vše, co uvnitř skrýváš. Žij plně, vědomě s vášní pro každý okamžik“ říká o kolekci Lenka Liška.„Womanity jsou pro mě vyjádřením poselství: Jsi krásná přesně taková, jaká jsi. Bez škatulek a omezení. Neboj se projevovat vše, co uvnitř skrýváš. Žij plně, vědomě s vášní pro každý okamžik“ říká o kolekci Lenka Liška.

Královna

Archetyp Královny je ztělesněním dobrosrdečnosti, smyslnosti. Má nevyčerpatelnou energii. Kloubí v sobě harmonii, empatii a nepodmíněnou lásku. Královna to je především stabilita v každém slova smyslu. Královna je ženou milující, pečující, klidnou, krásnou. Ale pozor! Pokud se rozzlobí, dokáže zničit všechno, co se jí postaví do cesty. Je pevně spojená se svým živlem – Zemí.

Ocelová sada – Womanity – Královna.Ocelová sada – Womanity – Královna.

Milenka

Milenka je tajemná a magická. Milenka okouzluje muže jediným pohledem. Za svoji sexualitu se nestydí, ona ji veřejně vydává na odiv a je na ni pyšná. Užívá si každičký moment. Jejím živlem je Voda.

Ocelová sada – Womanity – Milenka.Ocelová sada – Womanity – Milenka.

Hrdinka

Hrdinkou vám bude dobře v případě, že se chcete probudit ve vášnivou a divokou kočku. Jen taková žena dokáže riskovat a je nezávislá. Je rovněž milující, pečující. Není překvapením, že životním živlem tohoto typu je Oheň.

Ocelová sada- Womanity – Hrdinka.Ocelová sada- Womanity – Hrdinka.

Zasvětitelka

Kruh uzavírá Zasvětitelka se svojí mystickou stránkou života. Zasvětitelka je nesmírně intuitivní a milující. Je spojením s energií Vzduchu.

Ocelová sada – Womanity – Zasvětitelka.Ocelová sada – Womanity – Zasvětitelka.

Vybraná ocelová sada bude vaše za cenu 1 500 Kč. Obsahuje náušnice a náhrdelník. Sada je balena v luxusní krabičce, v níž najdete popis jednotlivých archetypů včetně náhrdelníku spojujícímu všechny životní živly.

Více informací hledejte na LoveMusic.cz.

Foto: LoveMusic

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii doplňky, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu