Jaro s Crabtree & Evelyn: To pravé pro tvoji pleť

Jaro s Crabtree & Evelyn: To pravé pro tvoji pleť

13. května 2016, Crabtree & Evelyn, kosmetika, péče o pleť, kosmetika, sety, jaro, jarní, vůně, příroda

Sponzorované odkazy

Příroda se probouzí z dlouhé zimy. Stačí se pouze nadechnout a pocítíte omamnou vůní jara. Rozkvétající jemné kvítky jsou všudypřítomné. Vše kolem nás doslova pučí. Zkuste dopřát ten svěží pocit i své pokožce prostřednictvím exkluzivních kosmetických jarních setů od Crabtree & Evelyn.

Nechte se inspirovat jarní zahradou s kosmetickými sety Crabtree & Evelyn.Nechte se inspirovat jarní zahradou s kosmetickými sety Crabtree & Evelyn.

O značce

Značka Crabtree & Evelyn byla založena v roce 1972 Cyrusem Harveym, který se specializoval na výrobu světově proslulých mýdel. Postupem času se sortiment rozšiřuje o vůně, péči o ruce a tělo, luxusní produkty do interiéru a také vynikající trvanlivé potraviny. Dnes můžete vybírat z široké škály produktů péče o tělo, peelingů a oblíbených krémů na ruce z řady Hand Therapy.

Kosmetické sety

Péče o ruce

Správná péče o ruce je často opomíjena. Přitom kvalitní péče o tuto část vašeho těla je nesmírně důležitá. Vaše ruce dostaly během zimy pořádně zabrat. Díky chladnému počasí může být pokožka rukou popraskaná včetně kůže mezi prsty. Pokožku rukou je proto důležité často promazávat vhodnými hydratačními přípravky po celý rok. Je čas na relax pro ruce. Dopřejte si jej. Doporučujeme vám sety krémů na ruce v různých vůních, které si zamilujete. Zaujmou i hezkými obaly.

Péče o tělo

Jaro do nabídky Crabtree & Evelyn přineslo také luxusní sety se sprchovými gely a tělovými mléky.

Ceny se pohybují od 550 Kč, přes 560 Kč až po 950 Kč. Více o jarní kolekci kosmetiky se dozvíte na webových stránkách crabtree-evelyn.cz nebo v pražské kamenné prodejně na ulici Na Příkopě 22.

Foto: Crabtree & Evelyn

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika, líčení a make up a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu