Co byste ještě měli vědět o spodním prádle? Noste El.Ku!

Co byste ještě měli vědět o spodním prádle? Noste El.Ku!

21. dubna 2016, spodní prádlo, trenýrky, El.Ka, underwear, styl, šik, trendy, jarní kolekce, barevně, design, střih

Spodní prádlo je důležitou součástí našeho denního oblečení. Je první vrstvou, která přiléhá na naši pokožku. Proto je podstatné, aby byla nejen stylová, ale především příjemně nositelná.

Jak to udělat, aby bylo spodní prádlo nejen stylové, trendy a sexy, ale hlavně pohodlné a nerušilo vás během dne nějakým škrábáním, přílišným upnutím a nevadilo vám? Řešení je jednoduché – stačí vybrat značku, která toto vše bude mít. A my jsme ji pro vás nalezli!

El.Ka Underwear

Česká značka El.Ka Underwear, je ryze tuzemským výrobcem spodního prádla, respektive trenýrek, se sídlem v Dobříši. Pod jejich rukama vznikají originální, designově neotřelé a veselou barevností často překvapující kousky. Pokud tedy hledáte něco vyjímečného, tak jste tady správně.

klasikou jsou trenýrky s námořnickým vzoremklasikou jsou trenýrky s námořnickým vzorem

Barevně a šik

El.Ka si zakládá na kvalitních materiálech, svěžích barvách a designech, pečlivě propracovaných střizích a stylech, a všechno prádlo je vyráběno a testováno v Česku. Jejich trendem jsou v současnosti Trenky pro páry, které bourají zažité vzorce a jsou vtipným a originálním pojetím spodního prádla jako takového.

velkým trendem jsou Trenky pro páryvelkým trendem jsou Trenky pro páry

Jarní kolekce

Vize El.Ky je jasná: brojit proti levným a podřadným asijským produktům, dát důraz na kvalitu a jednoznačně tuzemské zpracovávání. A právě fičí éterem jejich nová jarní kolekce krásně veselých a hravých vzorů – pro jaro a léto jako vyšitých!

jarní kolekce 2016 má tyto veselé barvičky a vzoryjarní kolekce 2016 má tyto veselé barvičky a vzory

Šmrncovní trenýrky

Jejich kousky vás zaujmou svým pohodlným trendy střihem, osobitým šmrncem a často humorným či náladovým podtextem vyjádřeným vzorkem, barvou či celkovým pojetím trenýrek. Vybírejte a více hledejte na e-shopu El.Ka.

elegantní proužek – tentokrát zelenkavý, je určen i mužůmelegantní proužek – tentokrát zelenkavý, je určen i mužům

El.Ka je prostě jiná – hravá, stylová a Česká.

Zdroj foto: El.Ka

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, ostatní, ostatní, pánské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu