Pětka trendů pro jaro 2016 od H & M

Pětka trendů pro jaro 2016 od H & M

4. června 2016, jaro 2016, H & M, dámská móda, oblečení, kalhoty, šortky, blůzky, sandále

Sponzorované odkazy

Pokud máte rádi novinky a to co frčí, bude pro Vás tento článek velmi inspirativní. Pojďte si společně s námi prohlédnout 5 snadných a velmi stylových trendů pro jaro 2016 od značky H & M.

Zima je za námi, a právě přichází jaro, teplejší a delší dny a s ním i odhalování kůže. Co frčí na jaro 2016 od značky H & M? V dámské módě je značka H & M stále na výslunní a oblíbená především pro svoji jednoduchost, dostupnost.

Zapomeňte na upnuté slim džíny!

Těžké džínovině budou letos odzvoněno, nebo jí budou přinejmenším konkurovat měkké látky, napodobující klasický denim. Jejich velkou výhodou je, že v tomto oblečení vám bude na jaře příjemněji. Upnuté džíny jsou out, největším letošním jarním hitem jsou opět zvonové kalhoty s vysokým pasem. Velkým hitem co se týče materiálu je len, který je velmi příjemný a ocení ho především lidé, kteří mají rádi vzdušné materiály.

Krátké bombery jsou tady

Nevíte co je to bomber? Tak se prosím seznamte – tuto krátkou bundu najdete i v kolekci H & M v nejrůznějších variacích. Pokud vám proto není blízký maskáčový vzor, nezoufejte, v kolekci jsou i květinové vzory a jednoduché barvy. Nosí se ke všemu – k sukni, džínům i teplákům.

Schovejte výstřih, odhalte ramena

Letošní jarní kolekce je ve znamení hippie, proto čím více volná bude vaše blůzka tím více budete trendy. Jarní kolekce blůzek je o odhalování ramen, je velmi vzdušná, a s přidanými volánky a výšivkami.

Šortky s vysokým pasek a velmi barevné

Čím jiným přivítat sluníčko než barvami? A na to také značka H & M myslela. Letošní jarní kolekce šortek má proto nepřebernou škálu barevnosti. Co se týče střihu jsou opět jako u kalhot volnější s vysokým pasem a různými vzory.

Třásně, šňůrky

Ano, i tak by se dala nazvat jarní kolekce sandálek. Ani H & M na ně nezapomněla a tak můžeme vidět obrovské množství proplétání, šňůrek a třásní.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu