Úžasná kolekce 2016 od Pandory ke Dni matek

Úžasná kolekce 2016 od Pandory ke Dni matek

11. května 2016, Pandora, půvab, šperk, perly, krása, kolekce ke dni matek 2016

Sponzorované odkazy

Každý z nás může říct o té své, že je nejlepší na světě. O kom, že se to bavíme? No přece o nikom jiném než o našich maminkách. Mají nyní svůj svátek.

A značka Pandora ke Dni matek připravila kolekci 2016, která je určena právě pro maminky. Tato kolekce byla představena v půli dubna v Londýně coby prvním evropském městě. A hlavním důvodem tolik předčasného představení byl ten, že ve Velké Británii svátek matek slaví dříve než u nás i jinde.

Pandora v letošní kolekci nezapomněla jak na milovníky zlata, tak na příznivce stříbra, když ale hlavním materiálem se stala perleť a perly. Právě perly představují ryzí ženskost, mateřství, krásu a především půvab každé ženy.

Kolekce šperků ke Dni matek 2016 je oslavou mateřství a úzkých rodinných vztahů. Proto tato kolekce není určena jen na tento den, ale Pandora myslela na všechny ženy. Pandora šperk můžete věnovat své ženě, přítelkyni, sestře, či babičce. Radost z mateřství a drahocenná rodinná pouta jsou zvěčněna na vzácných a elegantních špercích slovy „family forever“ nebo „mom“.

Tak neváhejte a vdechněte krásu letošní kolekce Pandory 2016 určenou (nejen) pro oslavu mateřství.

Zdroj: Pandora

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu