Topmodelka Zuzana Stráská tváří kampaně

Topmodelka Zuzana Stráská tváří kampaně

3. června 2016, Topmodelka, Zuzana Stráská, kampaň, móda,

Sponzorované odkazy

Topmodelka Zuzana Stráská je novou tváří kampaně jaro/léto 2016. Pro tuto kampaň s příznačným názvem IAM si ji vybrala přední česká návrhářka Ivana Mentlová. Zda zvolila dobře, posuďte samy…

Zuzana Stráská září v nové kampani.Zuzana Stráská září v nové kampani.

O Zuzaně

Novou tváří kolekce se stala 26letá topmodelka Zuzana Stráská. Rodačka ze Zlína se zároveň stala i novou ambasadorkou projektu Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou republiku. A tento nový post jí rozhodně není cizí. Právě v soutěži Elite Model Look totiž modelka odstartovala svoji kariéru.

Zuzana procestovala téměř celý svět: Svoji krásou oslnila milánská, londýnská i new yorská módní mola. Spojit si ji můžete i s takovými jmény jako jsou Dolce & Gabbana nebo Chanel, Chloé, AlexanderMcQueen a Vivienne Westwood. Zuzana zdobila titulní strany světoznámých časopisů Elle, Marie Claire nebo Velvet.

Ivana Mentlová

Není velkým překvapením, že módní návrhářka Ivana Mentlová, která výrazně ovlivňuje módní trendy v České republice, zvolila jako tvář do své nové kolekce právě Zuzanu. Sama Mentlová coby profesionálka v módním průmysle i tentokrát vybrala modelku, se kterou vedle opravdu nešlápla.

„S Ivanou Mentlovou jsem si spolupráci přála už dlouho a jsem ráda, že nám to vyšlo. Její tvorba je mi velmi blízká a ona sama je mi inspirací. Nejvíc mě baví nadčasovost jednotlivých kousků,“ říká Stráská.„S Ivanou Mentlovou jsem si spolupráci přála už dlouho a jsem ráda, že nám to vyšlo. Její tvorba je mi velmi blízká a ona sama je mi inspirací. Nejvíc mě baví nadčasovost jednotlivých kousků,“ říká Stráská.

Mentlová je celosvětově uznávanou módní návrhářkou. Její modely jsou pravidelně k vidění v časopisech Elle, Harper’s Bazaar, Style, InStyle nebo Dolce Vita.

Návrhářka dříve spolupracovala s modelkou Taťánou Kuchařovou – Miss World 2006. Kuchařovou do čela svých předchozích kolekcí nasadila celkem šestkrát. Čtyřikrát pak zvolila topmodelku Gretu Slezákovou. V jedné její kampani zapózovala i modelka Ester Berdych Sátorová či Simona Kirchnerová. A v té aktuální září právě Zuzana Stráská.

„Zuzanu znám dlouho, pracovně jsme se potkaly na několika projektech, které jsem oblékala – kampaň pro Klenoty Aurum, Pietro Filipi… Svou osobností, jak se ve městě dokáže prosadit, je svá, něčím punk, věčně hledající, ale přitom ví, co chce, přesně zapadá do mé představy o moderní ženě. Je krásná, charismatická, velká profesionálka s mnohaletými zkušenostmi ze zahraničí,“ nešetří superlativy návrhářka.„Zuzanu znám dlouho, pracovně jsme se potkaly na několika projektech, které jsem oblékala – kampaň pro Klenoty Aurum, Pietro Filipi… Svou osobností, jak se ve městě dokáže prosadit, je svá, něčím punk, věčně hledající, ale přitom ví, co chce, přesně zapadá do mé představy o moderní ženě. Je krásná, charismatická, velká profesionálka s mnohaletými zkušenostmi ze zahraničí,“ nešetří superlativy návrhářka.

Kolekce IAM

Kolekce značky IAM pro letošní jaro a léto se nese v duchu sedmdesátých let. Mentlová se nechala inspirovat tehdejší britskou herečkou a zpěvačkou – Jane Birkinovou.

Půvabná herečka, ale také zpěvačka sedmdesátých let. Jane Birkinová byla miláčkem své doby.Půvabná herečka, ale také zpěvačka sedmdesátých let. Jane Birkinová byla miláčkem své doby.

Návrhářka jako materiál v této kolekci vybrala kůži, semiš, ale nechybí tolik oblíbená krajka, hedvábí. To vše v barvách šedé, černé, pískové, smaragdové, cihlově červené a bílé.

Cílem kampaně bylo ukázat sebevědomou, moderní, městskou ženu, která se prostě cítí dobře ve své kůži.

Líbí se vám kolekce?

Foto: Matúš Róth, Flickr.com

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní peklo, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu