Louis Vuitton představí Cruise kolekci 2017 v brazilském Riu!

Louis Vuitton představí Cruise kolekci 2017 v brazilském Riu!

12. června 2016, Louis Vuitton, Cruise 2017, Louis Vuitton Cruise 2017, Rio de Janeiro, Oscar Niemeyer

Sponzorované odkazy

Brazilské Rio de Janeiro, dějiště letošních olympijských her, bude 28. května svědkem úžasné události. Věhlasný francouzský dům Louis Vuitton zde totiž v muzeu Niterói Contemporary Art, které je dílem oslavovaného brazilského architekta Oscara Niemeyera, představí svou v pořadí již třetí Cruise kolekci.

Módní přehlídka v dokonalém designu

Úžasnou podívanou slibuje již samotná budova, ve které bude kolekce představena. Ta se stala kultovní pro svůj tvar létajícího talíře, který přistál na svahu hory nad zátokou Guanabara a je orientován směrem na Rio. Budova byla postavena již v roce 1991 a nyní bude vůbec poprvé hostit módní přehlídku. Akce také skvěle zapadne do oslav znovuotevření muzea po jeho rozsáhlé rekonstrukci. „Bude mi velkým potěšením přivítat tak vzácné hosty v Rio de Janeiru, tepajícím srdci Brazílie. Do olympijských her zbývají tři měsíce, na Rio se upírají zraky celého světa a my si to patřičně užíváme. Vydáváme se na objevitelskou výpravu do místa, které oplývá neuvěřitelnou atmosférou a kulturou díky Niemeyerově odkazu v podobě tohoto takřka mimozemského divu,“ uvedl Michael Burke, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Louis Vuitton.

Nenechte si modely kolekce Cruise ujít ani vy!

Chválou na design budovy nešetří ani umělecký ředitel dámských kolekcí Louis Vuitton Nicolas Ghesquière: „Toto místo se okamžitě stalo mojí inspirací. Po vile Boba a Dolores Hope od architekta Johna Lautnera v kalifornském Palm Springs se nyní vydáváme do další architektonicky nesmírně cenné lokality – jak je pro značku Louis Vuitton ostatně typické. Je to cesta, na níž se potkává příroda, krajina a architektura ve vizi velkého architekta. Bylo to tak v případě Johna Lautnera a je tomu tak i nyní v osobě Oscara Niemeyera. Naše kolekce Cruise 2017 skládá poctu vizi tohoto skvělého architekta.“ Kolekce této ikonické značky jsou vždy unikátním a nezapomenutelným zážitkem. Tentokrát budete moci být u představení kolekce Cruise 2017 i vy! Módní přehlídka bude totiž streamovaná v reálném čase na www.louisvuitton.com.

Zdroj: Louis Vuitton, Flickr

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu