Sexy Jaromír Jágr je klenotem nové kampaně Klenoty Aurum

Sexy Jaromír Jágr je klenotem nové kampaně Klenoty Aurum

14. června 2016, Klenoty Aurum, šperky, Jaromír Jágr, Jaromír Jágr kampaň, kampaň Klenoty Aurum

Sponzorované odkazy

Jaromír Jágr, legendární hokejista s číslem 68 na dresu, patří bezpochyby k nejoblíbenějším a nejuznávanějším Čechům současnosti. Zatímco muži oceňují především jeho hokejové dovednosti, mnoha ženám učarovala i jeho sexy mužná image. Není tedy divu, že si ho největší československá síť prodejen se šperky a hodinkami Klenoty Aurum vybrala jako tvář pro svou novou kampaň. Tímto spojením tak dali vzniknout vtipnému sloganu „Náš klenot“.

Nová kampaň s dávkou sexappealu

Už od května můžete obdivovat velmi sexy billboardy, které zdobí náš český klenot Jaromír Jágr. Jak se vůbec k tomuto označení staví? „Všechno má své pro a proti. Záleží na situaci. Popularita a to, že jsi klenotem pro národ a fanoušky, je takový bonus. Ocenění, že děláš něco, čeho si lidé váží. Pokud by mi to bylo protivné, tak by se mi ani nelíbila moje práce. Je to spojené s tím, že tě lidé respektují a vzhlíží k tobě. Malé děti tě berou za vzor, máš určitou zodpovědnost a musíš se podle toho chovat. Někdy nemáš vůbec na nic náladu, řešíš své problémy a musíš kontrolovat své emoce, nedávat nic najevo. To bývá hodně těžké a ne vždy se mi to povede. Fanoušek mě potká třeba jen jednou a vím, že podle mé reakce si mě bude pamatovat celý život. Někdy prostě není druhá šance, takže je nutné si uvědomovat, že máš zodpovědnost za své chování a názory, které někomu ovlivňují život,“ popisuje své nelehké postavení tato hokejová legenda.

Profesionál na ledě i před objektivem

Zdá se, že až jednou Jaromír Jágr svou hokejovou kariéru ukončí, bude se moci ihned vrhnout na modeling. Před objektivem není žádným nováčkem, a i proto vypadá na fotkách nejen velmi přitažlivě, ale i přirozeně. Svou roli na perfektním výsledku focení měl samozřejmě i fotograf Braňo Šimončík, který patří k předním slovenským módním fotografům a má zkušenosti i s focením světových topmodelek. A proč si vůbec Klenoty Aurum vybraly právě Jágra? „Chtěli jsme změnu. Po spolupráci s našimi topmodelkami v minulých kampaních jsme uvažovali o muži. Mířili jsme nejvýš, chtěli jsme to nejlepší. A ani jsme nedoufali, že se nám nakonec tato spolupráce podaří,“ spokojeně dodává Rony Lori, majitel společnosti Klenoty Aurum.

Zdroj: Klenoty Aurum

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu