Znáte královské spojení? To je DJ Yanko Král s Pumou pro Queens!

Znáte královské spojení? To je DJ Yanko Král s Pumou pro Queens!

22. července 2016, DJ Yanko Král, H16, slovenský DJ, Puma, Queens, značková obuv, tenisky, pánská obuv, Alife, Blaze Of Glory, kotníčková obuv, nízká obuv, kvalitní obuv, McQ, lookbook

Sponzorované odkazy

Novou kolekci pro známou sportovní značku Puma nafotil slovenský interpret DJ Yanko Král, kterého byste mohli znát z formace H16, kde působí jako koncertní diskjockej. Jeho scratche naleznete ale i na albumech této skupiny. Krom toho je DJ Yanko Král autorem dvou sólových mixtapes. Zaměřuje se jednak na hip-hop, ale také na žánry jako r&b a electro-house. Jeho pravé však neznáme.

Módní obchod Queens

V lookboku značky Puma můžete vidět nové kousky jako například dva modely tenisek. A ještě lepší zprávou je to, že lze všechny tyto novinky zakoupit na e-shopu Queens či v některých kamenných prodejnách v Praze, Ostravě či Brně, kde tento módní obchod funguje. Bohužel se celé nabídky do prodejen nevejdou, takže je možné, že zde najdete nabízený produkt jen ve dvou velikostech. Zdarma si však můžete nechat na kteroukoliv prodejnu zaslat zboží z e-shopu, vyzkoušet si jej a až pak se rozhodnout, zda si jej koupíte či nikoliv.

Lookbook Puma s DJ Yanko Králem

Co všechno nabídne nový lookbook, který značka Puma společně se slovenským hudebníkem představuje? Všechny samozřejmě zajímají žhavé novinky, kterými jsou dva modely tenisek. Jedním z nich jsou Puma Blaze Of Glory x Alife. Jedná se o nízké pánské tenisky z kolaborace s Alife. Pro tento model bot je charakteristická pestrá škála barev, lehkost, snadná udržitelnost, prodyšnost a přizpůsobivost. Snad veškeré vlastnosti, které by měla kvalitní obuv mít. Druhou nabízenou novinkou jsou tenisky Puma Blaze Of Glory Strap x Stampd v černém provedení s bílou podrážkou, která se vyznačuje stejnou kvalitou.

DJ Yanko Král nazul pro nejnovější lookbook značky Puma také další typy tenisek. Například kotníkové pánské tenisky od značky Puma s pojmenováním McQ Serve Mid NU v celo-bílém provedení a nízké pánské tenisky od značky Puma s pojmenováním Blaze Of Glory Roxx v černé barvě.

Slovenský DJ má v lookbooku samozřejmě celý outfit od značky Puma. Předvádí rovněž černou pánskou mikinu s kapucí a klokaní kapsou od značky Puma s decentním logem na přední části či šedivé pánské tepláky s černými pruhy a logem na levé nohavici. Oba dva kousky můžete taktéž zakoupit v obchodě Queens.

Zdroj: Queens

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu