Párty může začít! S H&M!

Párty může začít! S H&M!

18. června 2016, H&M, Perfektní párty, párty kolekce, party oblečení, dámské sandály, šifonové šaty, dlouhé šaty, sexy šaty, overal, bílá barva, oblečení na večírek

Sponzorované odkazy

Pokud se v brzké době chystáte na párty, rozhodně navštivte jeden z kamenných obchodů značky H&M, kde je v nabídce kolekce, která se specializuje na oblečení, módní doplňky, šperky a obuv hodící se pro tento typ příležitosti. Pojem ,,oblečení na party“ je jedním z kritérií, podle kterých lze modely rozřazovat. Na večírky byste měla sáhnout po sexy kouscích, které jsou navíc originální. Pojďme se podívat, jak se tohoto nelehkého úkolu zhostila právě H&M.

Hlavně stylově

Je samozřejmé, že každá z žen má trochu odlišný styl oblékání. Některá se cítí lépe, když je její outfit laděn spíše sportovně, jiná zase elegantně. Na party ale chce každá z nás vypadat perfektně. Třešničkou na dortu může být i to, že jdeme ruku v ruce s nejnovějšími trendy. Dokonalé spojení všech potřebných faktorů nám nabízí právě nyní móda značky H&M.

Dlouhé šifonové šaty

Jelikož se nám blíží léto, tak dámské šaty budou na večírcích nezbytností. Značka H&M nabízí ihned několik odlišných modelů, ze kterých si musí vybrat každá z vás. Liší se nejen střihem, ale také barevným provedením, délkou a použitým materiálem. Hvězdami kolekce budou bezpochyby modely dlouhých šifonových šatů. Mne osobně například nejvíce zaujaly dlouhé šaty bez rukávů z mírně mačkaného šifonu, které mají vpředu ozdobné průstřihy. V pase jsou lemované třpytivými pásky s kovovými korálky a vzadu u krku mají průstřih se zapínáním na háček.

Panensky bílá

Zřejmě je velice oblíbenou barvou na party bílá. A aby ne! V klubech mají UV světla schopnost rozzářit aktivní UV předměty. Nejčastěji je to právě bílá barva! Možná proto ve své kolekci Perfektní party značka H&M nabízí bílý sexy overal bez ramínek, který je vpředu opatřen vyzývavými výřezy a také několik dlouhých šifonových a krajkových šatů rovněž v čisté bílé barvě.

Dámské sandály

Party kolekce H&M se ale nezaměřuje jen na oblečení, ale má v merku i sexy obuv. Naleznete zde například modely dámských sandál na podpatku, které jsou opatřené kotníkovým elastickým páskem s nastavitelnou kovovou přezkou. V nabídce jsou boty z imitace kůže s hadími vzory, hnědé koženkové sandály či model v letní žluté barvě.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, letní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu