Berucci: vlajková značka Klenoty Aurum

Berucci: vlajková značka Klenoty Aurum

4. července 2016, dámské hodinky, pánské hodinky, Klenoty Aurum, Berucci, luxusní hodinky, stylové hodinky, kožené hodinky, stříbrné hodinky, zlaté hodinky

Sponzorované odkazy

Klenoty Aurum do své široké nabídky před nedávnem zařadily další velmi zajímavou a dokonce vlastní značku – Berucci. Ta je zaměřená na dámské i pánské hodinky, při jejichž výrobě čerpá ze svých dlouholetých zkušeností, ale zároveň přihlíží k současným módním tendencím. Ačkoliv jednotlivé modely vypadají velmi luxusně a těšit se můžete i na vysokou kvalitu, pořídit si je můžete za velmi zajímavou cenu 1990 Kč.

Kvalita a styl jsou nyní dostupné i vám

Pokud jste v Klenotech Aurum vždy obdivovali hodinky značek jako Gucci, Emporio Armani, Michael Kors nebo Tommy Hilfiger, ale jejich ceny pro vás byly nedosažitelné, určitě značku Berucci neopomeňte. Je totiž určena právě pro vás. „Naši zákazníci tyto modely milují, ale ne pro každého jsou hodinky těchto fashion značek cenově dostupné. Jednoho dne jsme se proto rozhodli připravit všem milovníkům hodinek kousky, které nezatíží jejich rozpočty, ale budou na své nové módní doplňky hrdí," uvedla marketingová manažerka společnosti Klenoty Aurum, Tereza Kupcová.

Vlastní značka Klenoty Aurum Berucci se vám trefí do vkusu

Cesta značky Berucci od nápadu až po výsledné produkty nebyla jednoduchá ani rychlá. Trvala dva roky a to především proto, aby co nejlépe plnila přání zákazníků. Díky tomu si nyní můžete vybírat z velmi rozmanitých dámských i pánských kolekcí zahrnujících modely s kovovými, ale i koženými náramky. Pestré jsou i barvy – kovové hodinky najdete ve zlaté i stříbrné variantě, kožené náramky pak v hnědé i černé. A jaké jsou první reakce? „Musíme přiznat, že jsme doufali v úspěch naší myšlenky, ale výsledky naše očekávání překonávají. Věříme, že tak jako my, i naši zákazníci si značku Berucci zamilují a bude tvořit nedílnou součást jejich hodinkových sbírek," dodala marketingová manažerka Klenoty Aurum, Tereza Kupcová. Styl a luxus krásných a kvalitních hodinek je nyní dostupný i vám. Nemusíte se už pouze dívat, ale pánské i dámské hodinky si můžete užívat každý den. K dostání jsou exkluzivně v prodejnách Klenoty Aurum.

Zdroj: Klenoty Aurum

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, ostatní, ostatní a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu