Holčičí sen - La Petite Suzette

Holčičí sen - La Petite Suzette

30. června 2016, La Petite Suzette, sukýnky, plyšák, panenka, pro holčičky,

Sponzorované odkazy

Že ještě nemáte romantickou cool tylovou sukni? Od La Petite Suzette si určitě vyberete tu pravou jak pro sobe, tak pro svoji malou parádnici. La Petite Suzete navíc vyšla vstříc tajným snům malých holčiček a připravila pro ni edici sukýnek pro plyšáky a panenky. Překvapte svoji princeznu v podobě nové sukýnky pro její oblíbenou hračku.

La Petite Suzette

La Petite Suzette je originální dánská móda, která upřednostňuje kvalitní materiály a ruční výrobu v malém množství nad masivnější produkcí oblečení. Tím je značka výjimečná. Společnost vznikla v roce 2012, ale díky této firemní filozofii nadšených zákazníků rychle přibývá.

Nadýchaná TUTU!

Tato nadčasová klasika by prostě neměla chybět v žádném šatníku. Je kombinovatelná snad se všemi vršky, které si umíte představit. Nabíranou šifónovou sukýnku využijete jak v práci, tak na významnější příležitosti. Chybu neuděláte ani, když k ní nasadíte tolik oblíbený kožený křivák.

Vítejte ve světě nejnačechranější sukní všech dob!Vítejte ve světě nejnačechranější sukní všech dob!

Tyto sukně jsou v několika různých barvách: Námořnické modré, klasické černé, kouřové šedé, melounově růžové, růžové, temně modré, malinové a stříbrné. Každá z nich je tvořena z několika vrstev, z nichž ta poslední je neprůhledná a vyrobená ze saténu, což zaručuje pohodlí při nošení. Horní vrstva je z příjemného tylu. Sukně jsou na gumičku. Sukni pořídíte za 1 590 Kč v univerzální velikosti.

Sukně se hodí i k běžným teniskám. Sukni si může ozdobit například saténovou stuhou, kterou dejte okolo pasu.Sukně se hodí i k běžným teniskám. Sukni si může ozdobit například saténovou stuhou, kterou dejte okolo pasu.

Značku La Petite Suzette si oblíbila nejedna celebrita. Sukni oblékla například topmodelka Alena Šeredová či moderátorka TV Nova Iveta Vítová a Kateřina Kristelová.

Katka Kristelová se svojí dcerou jako roztomilé čertice.Katka Kristelová se svojí dcerou jako roztomilé čertice.

Pro princezny

Ovšem značka cílí především na mladé slečny. Ve velikostech S-XL můžete vybírat stejné barvy jako u dospělých variant a mnohé navíc. Čeká na vás barva mentolově zelená, narcisově žlutá, různé odstíny růžové nebo malinový odstín s denimovou vložkou. Dětská sukně stojí od 590 Kč.

Mentolově zelená sukně za 590 Kč, žlutá za 690 Kč.Mentolově zelená sukně za 590 Kč, žlutá za 690 Kč.

V dětském sortimentu La Petite Suzette naleznete také originální dětská trička jako vhodné doplnění k tylové sukýnce.

Tričko s originálním 3D srdíčkem, které je tvořeno látkou z tylové sukni koupíte za 390 Kč.Tričko s originálním 3D srdíčkem, které je tvořeno látkou z tylové sukni koupíte za 390 Kč.

Akce

La Petite Suzette přichystala pro zákazníky překvapení v podobě zmenšené varianty sukně na plyšového medvídka či panenku. Tuto sukýnku dostanete automaticky zdarma ke každé objednávce dětské sukně, nebo si ji můžete koupit za 350 Kč.

Se svým plyšovým medvídkem jsme naladěni na jednu vlnu. Vaše ratolest bude nadšená.Se svým plyšovým medvídkem jsme naladěni na jednu vlnu. Vaše ratolest bude nadšená.

Více o akci na lapetitesuzette.com

Foto: La Petite Suzette

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii doplňky a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu