Ikonické pilotky v panteřím objetí

Ikonické pilotky v panteřím objetí

26. června 2016, Cartier, sluneční brýle, pilotky, ikonické brýle, panter, Panthére de Cartier, dámské sluneční brýle, pánské sluneční brýle, sluneční brýle 2016

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte, v čem zazářit v létě 2016? Jednu z dokonalých variant pro vás připravila značka Cartier. Novinkou je jeden z nejpotřebnějších letních doplňků – kolekce slunečních brýlí. Cartier se tentokrát opřel o nadčasovou klasiku a spojil ikonické sluneční brýle pilotky s panterem, kultovním symbolem tohoto módního domu již od roku 1914. Výsledkem jsou brýle s nestárnoucím designem slušící mužům i ženám, které budou správnou volbou pro všechny nezávislé a dynamické osobnosti.

Nechte se okouzlit rafinovaností pantera

Panter představuje na slunečních brýlích Cartier jednoduchý, ale velmi rafinovaný prvek, který potvrzuje řemeslnou zručnost a jedinečnost této světoznámé značky. Tato velmi elegantní šelma vystupuje v trojrozměrné stříbrné či zlaté variantě ze skel na okrajích obrouček, a aby byla jeho podoba co nejrealističtější, jsou jeho oči a nos dokresleny černým šperkařským smaltem. Velikosti pantera se určitě nemusíte obávat. Je malý, čímž zabraňuje tomu, aby působil lacině, ale zároveň dostatečně viditelný, aby ohromil každého, kdo brýle uvidí.

Klasika, divokost i elegance v jednom

Brýle pilotky se řadí mezi ikonické a zároveň nesmrtelné doplňky, které nikdy nevyjdou z módy. Oživení v podobě pantera, které představuje značka Cartier, je tak skvělou volbou pro ty, kdo chtějí této klasice vdechnout moderní a nevšední vzhled. U Cartiera si můžete vybrat hned z několika variant. Jednou z nich jsou zrcadlová skla se zlatým efektem, zajímavě však vypadá i odstupňované šedé zbarvení se stříbrnými odlesky. Tenké obroučky s dvojitým můstkem ve stylu tón v tónu potažené zlatem v odstínu champagne nebo stříbrným palladiem pak padnou především zastáncům elegance.

Řemeslná zručnost z Paříže

Kolekce Panthére de Cartier vyniká nespoutaností šelmy, jíž má značka ve znaku, ultramoderním designem a zároveň i ukázkou dokonalé řemeslné zručnosti. Značka Cartier se totiž i dnes může jako jeden z mála domů pyšnit vlastní manufakturou, kterou můžete najít na jihovýchodě Paříže v Sucy-en-Brie. Díky brýlím Cartier tak máte záruku originality, ale i velmi vysoké kvality.

Foto: Cartier

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu