Puma Basket Metallic Pack, to je futurismus v akci

Puma Basket Metallic Pack, to je futurismus v akci

14. července 2016, Puma Basket Metallic Pack, tenisky do města, futuristický vzhled, zářivé odstíny, metalické barvy, nízká obuv, šněrovací obuv, Puma, prémiová kůže, basketbal, kvalitní obuv, novinka

Sponzorované odkazy

Tenisky Basket jsou legendární stejně tak jako samotná značka Puma. Největší americké město New York vzaly útokem již v 80. letech minulého století a nyní se vydávají na svou další cestu, avšak ve zcela novém provedení. Tentokrát se představí v super moderních metalických barvách ve speciálně navržené kolekci Puma Basket Metallic Pack.

Metalické odstíny

Hlavním lákadlem, na které tyto zbrusu nové tenisky spoléhají, jsou metalické odstíny, jimiž při svém štěstí disponují. Futuristický vzhled vytváří jednak kovově růžové ztvárnění, ale také klasické černé provedení. Prvotřídní design dotváří prémiová kůže, ze které jsou oba dva modely tenisek vyrobeny. Pokud si rádi dopřáváte kvalitu, která ke všemu zajišťuje pohodlí vaším nohám, tak tyto botky od Pumy by pro vás měly být jasnou volbou a to obzvláště v případě, jestli máte už sami s touto značkovou obuví dobré zkušenosti.

Tenisky do města

Puma tenisky z řady Basket byly původně navrženy na basketbal, z čehož s největší pravděpodobností pramení i název pro tuto kolekci. Nyní se však jedná o obuv vhodnou do městských ulic. Pohodlné a ležérní boty, které upoutají všechny kolemjdoucích svým zářícím vzhledem, si přímo žádají o to, aby jejich revírem bylo město. Jsem si stoprocentně jistá, že se v těchto unikátních botách neztratíte dokonce ani v nočních hodinách.

Kvalitní zpracování

Již byla řeč o kvalitním materiálu, kterým se modely z kolekce Puma Basket Metallic Pack pyšní. Jaký ale je přesně jejich celkový vzhled, když opomeneme okouzlující zářivé barvy? Jedná se o nízkou šněrovací obuv na dostatečně vysoké podrážce, která se svou barvou přizpůsobuje modelu (tenisky v černém odstínu mají černou podrážku a kovově růžové tenisky zase bílou). Boční strany bot jsou opatřeny drobnými dírkami na odvětrávání a také specifickým prošíváním. Logo značky Puma se nachází jednak na vrchu jazyka a při pohledu zezadu. Podrážka je hladká, avšak s prohlubněmi v podobě mřížky utvořenými ze samých křížků.

Zdroj: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu