Letní sen se Zuzanou Kubíčkovou na Budoir

Letní sen se Zuzanou Kubíčkovou na Budoir

24. června 2016, Budoir, Zuzana Kubíčková, česká návrhářka, dámské šaty, letní kolekce, úzké šaty, šaty na míru, peněženka, spodní prádlo, dámské sukně, letní móda, ženskost

Sponzorované odkazy

Na internetovém Budoir shopu se velice sofistikovaně rozvíjí i jedna z českých módních návrhářek, kterou je Zuzana Kubíčková. Právě nyní zde představuje letní kolekci, která nese všechny specifické znaky, jež jsou pro tuto designérku typické.

Všechny ženy mají přeci rády věci, které jsou přirozeně holčičí, a je jedno, v jakém jsme momentálně věku. Romantické krajky, šaty a jemné materiály se pro Zuzanu Kubíčkovou stávají hlavním módním světem. Z jejích originálních modelů pocítíte vše, jenom ne nudu. Dámské móda od nadějné návrhářky oslavuje ženskost, jejich koketnost a sexualitu. To vše zdůrazňují kvalitní materiály a jedinečné detaily, které představuje nejnovější letní móda dostupná na Budoir.

Dreamy Summer

Ve své nejnovější nabídce oblečení a módních doplňků se česká návrhářka snaží zpodobnit jakýsi letní sen. Dámské šaty z této kolekce jsou skutečně ohromující a každá z žen, která je bude vlastnit, se v nich nepochybně ponese s velkou pýchou. Do kolen vás dostanou jednoznačně ruční výšivky a barevné akcenty, které mohou občas působit bláznivě a trochu ,,rošťácky“.

Dámské šaty

A svůj vytoužený letní dream můžete zažít například v úzkých černých šatech s rozparkem a barevnou výšivkou vpředu či v panenkovských světle modrých šatech s pružným páskem. Na první pohled mne upoutaly i bílé šaty, které se rovněž pyšní onou atypickou výšivkou v podobě karetních symbolů.

Peněženka a spodní prádlo

,,Velmi sexy“ – tak by se dalo označit spodní prádlo z dílny návrhářky Kubíčkové. Osobitý přístup zaujímá například ke žlutým tangám se žlutým lemem a rovněž barevným vyšíváním či k černým kalhotkám s růžovým lemem, ke kterým se dá nosit černá korzetová podprsenka. Nesmím opomenout ani to, že v kolekci Zuzany se nachází také peněženka vyrobená na míru ve třech možných barvách – černá, bílá a růžová, která se uzavírá na magnet a nacházejí se v ní i kapsy na kreditní karty. Jiskru peněžence dodává její lesklý povrch, který na první pohled zaujme každého.

Zdroj: Budoir

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu