Nejlepší outfity léta 2016: Kde nakupuje modelka Gabriela Bártová?

Nejlepší outfity léta 2016: Kde nakupuje modelka Gabriela Bártová?

17. července 2016, Gabriela Bártová, SV Boutique, Korff, Ivan Mladekov, rozhvor, luxusní móda, Liu Jo, Pardubice, trendy 2016

Sponzorované odkazy

Letní sezóna překračuje do své poloviny. Vyrážíme na dovolené, užíváme si grilování a brunche, vysedáváme na terase s přáteli. Léto s sebou přináší také touhu pozměnit své oblečení. Inspirace pluje všude kolem nás. Hltáme módní magazíny, sledujeme přehlídky a určitě nás mnohé také láká pootevřít šatník některé z českých celebrit. Pozvání k rozhovoru tentokrát přijala krásná modelka Gabriela Bártová. Příjemné povídání u kávy oživilo focení outfitů a rozverný smích malé Terezky.

Gábi, jako modelka se v módním světě pohybuješ vlastně neustále. Co pro tebe móda znamená?

Móda je určitý trend sám o sobě a pro mě hra. Módu sleduji a nechávám se inspirovat. Rozhodně mi nejsou blízká slova: „To už není v módě". Pokud se mi něco líbí, ráda si to obléknu znova, i když už se ve světě módy nejedná o trend.

Jaký je módní styl Gabriely Bártové? Dokážeš popsat, jaké oblečení vystihuje tvou osobnost?

Obecně mám nejraději koktejlky a hodně vysoké boty na podpatku. Myslím si, že to podtrhne ženskost. Akorát je v tom momentálně jeden háček. Mám dceru a v tom se opravdu nedá normálně chodit. Proto teď upřednostňuji džínovou módu. Dá se různě kombinovat. Baví mě.

Sleduješ módní trendy a přizpůsobuješ se jim?

Módní trendy sleduji a nechávám se jimi pouze inspirovat, nikoliv ovlivňovat.

Jak začala tvá kariéra modelky?

Nikdy jsem netoužila stát se modelkou. Vždy jsem chtěla dělat paní učitelku. Jen jsem se ocitla ve správný čas na správném místě a bylo – jsou okamžiky, které si prostě nenaplánujete. Chytla jsem se toho, získala kontakty a začala v této profesi pokračovat.

Je čas prázdnin – chystáte se s rodinou na dovolenou?

Už jsme „vydovolenkovaný.“ Mám za sebou pracovní týden v Chorvatsku, kde jsme fotili novou kolekci módní návrhářky Zuzany Lesák Černé. Měla jsem tam nejlepší tým. Fotil to můj kamarád Ivan Mladenov a líčil Pavel Kortan. Já i on spolupracujeme už delší dobu s kosmetickou značkou KORFF. Takže jsme to tak hezky propojili. Po pracovním týdnu jsme se s manželem sebrali a jeli na týden bez dcery na loď do Řecka. Chtěli jsme si pořádně odpočinout a nic nedělat. Za 2 dny jsem samozřejmě brečela po Terezce.

Co ti nikdy nesmí chybět v cestovním kufru za oblečení?

Alespoň pět párů lodiček a spodní prádlo.

A co nesmí chybět v kufříku Terezce?

Asi jako každé holčičce – panenka.

Máš oblíbený outfit pro toto léto?

Ano, mám. Ráda si oblékám věci od značky Liu Jo. Jsou mladistvé a zároveň sexy. Můj oblíbený kousek zastupují vysoké bílé džíny a do nich košile. Skvělý outfit!

Kde tě můžeme potkat na nákupech?

Velice ráda nakupuji v Pardubicích u mé kamarádky Stáni Vondrákové v SV BOUTIQUE. Letošní sezónu si užívám převážně v modelech, které jsem zde pořídila. Společně jsme také realizovali focení v nádherné restauraci Tiburón (nachází se na Třídě Míru v Pardubicích). Výborné jídlo, perfektní interiér a luxusní móda – nádherná kombinace. O fotografie se postarala Klárka Bartheldi.

Necháváš si radit od módních stylistů nebo dáš spíše na svůj pocit…

Většinou dám na svůj pocit. Ráda si nechám i poradit, ale myslím si, že já sama vím, co mi nejvíc sluší.

Příjemný zbytek léta, děkuji za rozhovor.

Gabriela Bártová, 27 let, česká modelka původem ze Strakonic. Vystudovala Pedagogickou fakultu – obor Učitelství 1. st. ZŠ. Jaké je stát před tabulí v roli učitele si vyzkoušela po dobu jednoho roku. Vdala se za Václava Noida Bártu a mají spolu holčičku Terezku. Gábina je sice na mateřské dovolené, ale stále se věnuje profesní dráze modelky. Spolupracuje s kosmetickou značkou KORFF a stala se tváří pardubického SV BOUTIQUE. Aktuálně si můžete také prohlédnout fotografie Ivana Mladenova, se kterým fotila Gábina v Chorvatsku modely módní návrhářky Zuzany Lesák Černé.

Zdroj fotografií: SV Boutique – www.sv-boutique.com a Ivan Mladenov – www.ivanmladenov.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní kabelky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu