Mějte prima léto s  F&F – letní tipy na dovolenou

Mějte prima léto s F&F – letní tipy na dovolenou

18. července 2016, F&F, letní móda, doplňky, klobouky, šátky, kabelky, sluneční brýle, šperky,

Sponzorované odkazy

Pokud se chcete vyvarovat úmornému bloudění v obchodních domech ve snaze ulovit nové módní kousky na dovolenou, zajděte do prodejen britské značky F&F. Nabízí pohodlné outfity pro každý den, které se užijí pohodlně na pláži i při výletech po Čechách. Právě takové modely jsou nepostradatelné v našich šatnících. Kdo nehledá více účelové využití oblečení? Máme pro vás několik tipů z dílny F&F na pohodové prázdniny! Oprašme kufry a hurá na dovolenou.

Denim slaví famózní návrat

Jestli je prvek, který z módy snad nevyjde, pak je jím denim. Džíny, džínové bundy, vesty či košile. Někdy jsou v kurzu sice méně, ale nosit se rozhodně nepřestávají.

Inspiraci na outfity naleznete přímo na oficiálních webových stránkách F&F, kde nechybí ani krátké popisy jednotlivých stylů. Nosí se košilové šaty, delší šortky, úzké jeany. Denim slaví návrat na vrchol módní slávy a my si jej můžeme užívat díky lehčím materiálům i o prázdninách.

Značka F&F a festivalová sezóna

Prázdniny jsou vždy plné festivalového ruchu. Někdy musíme obout holínky a vydržet nepřízeň počasí, jindy si užíváme sluníčko na dece při poslechu hudby. Návrháři z týmu F&F moc dobře vědí, že i na festivalu chceme vypadat stylově. Nechybí proto kolekce plná halenek v trendy rozevlátém stylu, stejně jako rebelská trička.

Když na festival, tak jedině políbená sluncem

K vodě potřebujeme doplňky

Mezi nepostradatelné kousky na léto patří sluneční brýle, plavky, klobouky a také plážové tašky. Tyto módní doplňky splňují skvěle naše multifunkční požadavky. Jejich praktická stránka je totiž nepřehlédnutelná.

Nezapomínejme ani na šperky. V průběhu posledních let jsme si na ně příjemně zvykli a nebojíme se je kombinovat s outfity. Dobře zvolený šperk oživí snadno obyčejné tričko a šortky.

Tak prima prázdniny!

Zdroj: http://www.ffmoda.com/

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu