Kabelka jako symbol stylu i luxusu

Kabelka jako symbol stylu i luxusu

21. července 2016, originální, luxusní, kabelky, moderní, kvalitní kůže, módní, známých značek

Kabelka je krásným, neopakovatelným a často originálním módním doplňkem oufitu každé ženy. Dodá oblečení grif a styl, je de facto jeho tečkou. Doladí jej. Jak správně vybrat tu pravou?

Mnohé z příslušnic té něžnější části populace (ne li úplně všechny) nosí kabelky. Ovšem příliš moc neřeší její výběr. A vybrat si vhodnou a správnou k určitému outfitu je někdy hodně podstatné. A nejen pro vyjímečné příležitosti. Dámy, víte jak na to, a co je při výběru podstatné?

Není kabelka jako kabelka

Správná volba kabelky k vašemu oblečení je skoro umění, které je rapidně a neustále podceňováno. Tedy alespoň u nás v Česku. A to i přesto, že tento kousek a módní doplňek je praktickým artiklem, který vám pobere vše, co potřebujete sebou i mnoho dalších nezbytností k tomu. A je obojetné, zdali se jedná o kabelku do práce, na procházku či na sraz s přáteli nebo do společnosti. Důležitá je originalita. Jako třeba originální luxusní kabelky Michael Kors, když se vám investice do nich vždy vrátí, jelikož takováto kabelka vydrží roky.

Kabelky s duší

A nemylte se, kabelka nemusí být jen trendovním kouskem posledních hitů. Ty dobré, kvalitní a „nesmrtelné“ jak ve stylu, tak v provedení se často dědí a mají nejen náboj módního doplňku, ale i tradici a rodinnou duši. Mezi takovéto kousky by v dalších letech mohly patřit i moderní kabelky z kvalitní kůže, které jistě nezklamou a mají šanci stát se něčím více, než jen doplňkem outfitu.

Vybíráme kabelku

Podobně jako si dnešní muži často zakládají na výběru hodinek, tak by si něžná část populace měla pohlídat volbu kabelky pro určitou příležitost jako krásnou a efektní tečku celého outfitu.

Základem je zcela jistě kvalita, proto se vyplatí investovat i do luxusní módní kabelky od známých značek. Zde platí známé pořekadlo, že nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci. Vždy je lépe mít jeden či dva originály, než desítky náhražek.

Taková značková kabelka poslouží mnohem déle, než ty levné. A samotný pojem luxus nemusí nikoho děsit, jelikož ve sféře kabelek je ta značková velmi dostupný trend pro každého, když se nabízí nejen co do stylu, zpracování, ale i co do ceny pestré rozpětí. Tahle skutečnost platí i pro kabelky k ojedinělým, jedinečným a neopakovatelným příležitostem.

Dalším kritériem je pak událost či místo, kam s kabelkou zamíříte. Tedy kam všude ji budete nosit a k čemu (k jakému outfitu). Ve spojitosti s tím volíte také barvu tohoto doplňku. Rovněž uvažujte nad velikostí, tedy tím, co do kabelky vše chcete vložit. A někdy je podstatné i roční období, pro něž je kabelka určena (kousek v kombinaci s látkou či přírodním materiálem by asi v zimě nebyl nejvhodnější).

Co se stylu týče, je dnes svět módy tak pestrý, že si vybere skutečně každá ten svůj. A pokud nevíte, tak volbou „jistoty“ je vždy klasika.

Zdroj foto: Bagolo.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu