Adidas Originals by HYKE SS16

Adidas Originals by HYKE SS16

26. července 2016, adidas, Originals, HYKE SS16, japonská značka, boty, obuv, sporty, minimalismus

Sponzorované odkazy

Minimalismus je v módě jako ryba ve vodě. Pohupuje se již léta na jejích vlnách a lehce si poradí i s drobnou bouří. Patří nejen do módního světa, ale také do světa designu a gastronomie. Bez minimalismu se svým způsobem neobejdeme. Značka Adidas vsází na jistotu, když pro kolekci nesenou v tomto duchu vybírá japonské duo Hideaki Yoshihara a Yukiko Ode. Dvě postavy, které už mají v minimalistickém designu svůj rukopis. A výsledek? Kolekce Adidas Original by HYKE jaro/léto 2016.

Minimalistická kolekce v pojetí Adidas

Spolupráce přinesla skvělé výsledky. Kolekce je od začátku do konce velmi vydařená. Oblečení skvěle doplňují sporty kabelky a originální obuv. Pokud jste příznivci minimalismu a ještě k tomu si potrpíte na sportovní styl, určitě se vydejte do prodejen Adidas. Japonský pohled na módu a design se opravdu nezapře. Kolekce mi připomíná mou dávnou návštěvu Tokya. Jednoduchý styl, boty často připomínající domácí pantofle a hlavně velmi volné střihy.

Experimenty s historií

Adidas Originals by HYKE 2016 nabízí kvalitní střihy a neopomíjí ani materiály. Z barev dominuje tmavě modrá a bílá – klasika, která nezestárne. Jednoduché pojetí se odklání jen v drobných detailech. Návrháři experimentují a pohrávají si i s inspirací z historie značky. Objevíte model tenisek inspirovaný modelem Micropacker nebo upravený model tašky ze 70. let. Japonská kultura ve spojení se streetovým stylem Adidas Original upoutá příznivce pohodlné módy, která si ale uchovává osobitost a styl.

Z kolekce doporučuji vyzkoušet asymetrická trika – kreativní páry z nich vytvoří perfektní unisexový prvek do společného šatníku. Hra s objemem materiálů a se střihy uvádí zákazníka do bludiště látek. Na první pohled není často střih znatelný. Hurá do kabinek a zkoušet!

Zdroj: www.adidas.cz/hyke

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu