DIG Athens na Budoir

DIG Athens na Budoir

4. září 2016, DIG Athens, Budoir, móda, kolekce, návrháři, trendy

Sponzorované odkazy

Pohodlná móda ze slunného Řecka – to je DIG Athens. Módní značku založila mladá studentka a dnes již designérka a módní návrhářka Nikoletta Ververida. Ukázku její tvorby naleznete na eshopu Budoir, kde je možné produkty také zakoupit. Nacházíme se v letní prázdninové sezóně, a tak si užijete na eshopu také příjemné slevy.

Nezávislá móda z Řecka

Návrhářka vychází z každodenního ruchu ulic a potřeby cítit se pohodlně. Zároveň klade velký důraz na vyjádření osobnosti a vlastní identity. Její tvorba je poměrně pestrá a každý si v ní snadno nalezne svůj specifický styl. Snaží se o kreativní módu inspirovanou každodenním životem ve velkoměstě.

Co vše zakoupíme v online obchodu Budoir? Aktuálně eshop nabízí zejména topy, šaty a letní kalhoty. Blížící se podzim láká ke koupi pletených návleků, které perfektně doplní jednoduché svetry.

Slevy DIG Athens na Budoir

Sázka na klasiku se vždy vyplatí. Trička a šaty s tradičními námořnickými proužky do šatníku patří. DIG Athens nabízí mnoho provedení. Převažují ale vzdušné střihy a lehké materiály. Ze slev vybírám dva kousky připomínající oblíbený grunge styl. Košile s prodlouženou zadní částí v černobílé barvě doplňují černé kalhoty s průstřihy na kolenou. Je pravda, že toto minimalistické pojetí si vybralo několik módních značek a vytvořilo z nich základní kousky letní sezóny. Černé kalhoty s dírami jsou prostě must-have kousek sezóny.

A u podzimní sezóny ještě zůstaneme. V akci je také bílý kabátový svetr. Délka sahá téměř ke kotníkům a svým lookem láká k zachumlání se u krbu. Určitě se bude hodit na horskou chatu nebo pro chladná rána na jaře.

Můj poslední tip ukrývá džínové kalhoty se sníženým sedem. Sklady po stranách dodávají kalhotám ležérní vzhled a volnější střih kalhot je stále trendy. V létě obujeme žabky a na podzim střídáme za kotníkové boty.

Jak se vám líbí jednoduchá móda, vyráběná v Řecku? Myslím, že v jednoduchosti je stále krása a módní návrháři to dobře vědí.

Zdroj: www.budoir-shop.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu