S Jágrem doma díky Klenotům Aurum

S Jágrem doma díky Klenotům Aurum

30. července 2016, Klenoty Aurum, Jaromír Jágr, kalendář, šperky, hodinky

Sponzorované odkazy

Pokud i vy patříte do řad četných fanoušků našeho hokejového boha Jaromíra Jágra, máme pro vás skvělou zprávu. Nyní si můžete tuto hokejovou legendu pořídit domů, alespoň v podobě fotografií v kalendáři, které hráč Floridy nafotil pro Klenoty Aurum. Radíme příliš neotálet, neboť samotný Jágr na sociálních sítích sdělil, že se jedná o jeho první a zároveň i poslední kalendář.

Jaromír Jágr nikdy nebyl tak sexy

Určitě jste zahlédli některou z fotografií Jaromíra Jágra pro kampaň Klenotů Aurum nafocenou předním módním fotografem Branislavem Šimončíkem a jistě tak chápete, že se tvůrci chtěli se všemi fanoušky podělit i o další fotografie, které byly obecně velmi kladně hodnocené. „Byla by škoda se o fotografie našeho národního klenotu, Jaromíra Jágra, nepodělit s našimi zákazníky, a proto jsme se rozhodli připravit pro rok 2017 kalendář,“ říká Rony Lori, majitel Klenot Aurum.Zatímco osm z fotografií, které se v kalendáři objeví, jsme již měli možnost vidět, čtyři budou naprostou novinkou a překvapením. Že je opravdu na co se těšit dokazují i další informace, které prozrazují, že na fotografiích bude Jaromír Jágr daleko více odhalený, než ho máme možnost vídat na ledě. Na sexappealu mu budou opět dodávat vousy a samozřejmě také šperky i hodinky Klenoty Aurum. O povedenosti těchto fotografií svědčí také to, že je využila i celá řada módních časopisů, Esquire si dokonce Jaromíra Jágra vypůjčil i na hlavní stranu.

Doma s Jágrem

Mnohé hvězdy si při výběru oblečení i doplňků nechávají radit od profesionálů, aby svůj look vyšperkovaly k dokonalosti. Ne tak Jaromír Jágr: „Věci si vybírám sám, i když bych na to asi měl mít poradce. Ale nějak to zvládám bez něj, protože to pro mě není zas tak složité. Nejdůležitější je, abych se líbil partnerce. A co se líbí jí, to bych měl nosit,“ říká. Pokud se vám Jaromír Jágr také líbí, nenechte si ujít šanci pořídit si kalendář plný jeho fotografií. K dostání je od 1. 8. 2016, a 1. září se můžete těšit i na autogramiádu, kterou Klenoty Aurum pro všechny fanoušky hokejové osmašedesátky chystají. S předprodejem kalendáře bude spojena také zajímavá soutěž o podepsané puky, dresy a především osobní setkání s Jágrem.

Foto: Klenoty Aurum

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu