Barevné léto s Bree

Barevné léto s Bree

15. srpna 2016, Barevné, léto, Bree, kabelky, tašky, Fantastic 4 a 5

Sponzorované odkazy

Letní móda se nese v duchu odvážnějších modelů, střihů a především pestrosti barev. V letním světě módy si prostě můžete dovolit mnohem víc než kdy jindy. O tom, že k dokonalému outfitu patří také správně zvolená kabelka, ví své módní značka Bree. Je na čase pořídit si kabelku, se kterou vás nikdo nepřehlédne.

Čím pestřejší, tím lepší. K létu prostě pestré barvy patří!Čím pestřejší, tím lepší. K létu prostě pestré barvy patří!

Bree

Německá značka, která proslula kvalitním sortimentem kabelek má tradici 45 let. Bree se tak zařadila svým sortimentem tašek pro ženy a muže po boku dalších módních velikánů. Díky kvalitě, dokonalém zpracování, funkčností a svým nadčasovým designem neuslyšíte o této značce rozhodně naposled. Bree je také úzce spojena s Mercedesem-Benz Fashion Week Berlín a každý rok exkluzivně navrhuje vlastní limitovanou edici dárkových tašek „Gift-Bag“. Vedle kabelek a tašek Bree nabízí batohy, cestovní zavazadla a peněženky. Všechny kousky jsou ručně dělané z velkoryse zpracované přírodní kůže.

Za úspěchem značky stojí její zakladatel, Wolf Peter Bree, který se svojí chotí založili roku 1970 malý podnik s příznačným názvem Bree Collection. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Poctivou a kvalitní prací si uskutečnili svůj sen a k dnešnímu dni mají po celém světě více než 700 kamenných prodejen.

Tašky Bree myslí na všechno a není s nimi nuda! Be BREE!Tašky Bree myslí na všechno a není s nimi nuda! Be BREE!

Kolekce

Nová kolekce kabelek řady Fantastic 4 a 5 na pastelových barvách opravdu nešetřila. Kabelky jsou vyrobeny z prvotřídní hladké hovězí kůže v mnoha barevných provedeních. Vybírat můžete z jasně červené připomínající pole máků, sexy dráždivé fuschiové, nebesky modré a radovat se můžete i z oranžové nebo žluté, barev léta.

Fantastic 4

Kabelky Fantastic 4 jsou ušité jako takzvané hobo tašky. Tříčtvrteční popruh umožňuje dvojí nošení; na rameni nebo ležérně v ruce. Jsou velmi praktické a prostorné. Na zadní straně mají kapsu na zip, stejně tak kapsu na zip uvnitř. Praktická je vnitřní klíčenka. Tužky, pera a mobil už nebudete muset hledat, neboť tato kabelka vlastní další kapsy na všelijaké drobnosti. Tento elegantní kousek užijete na všechny příležitosti. Tyto luxusní kabelky splní očekávání těch nejnáročnějších žen.

Hobo taška Bree Fantastic 4 má skutečný potenciál se stát zamilovanou taškou.Hobo taška Bree Fantastic 4 má skutečný potenciál se stát zamilovanou taškou.

Fantastic 5

Kabelky z řady Fantastic 5 jsou o trochu menší než 4, a proto jsou ideální kupříkladu na dlouhé letní procházky po městě i přírodou. Jedná se o cross styl kabelky s dlouhý popruhem přes rameno. Uvnitř nechybí volně přístupná kapsa a jedna kapsa na zip nebo zvenku odnímatelná jmenovka.

Cross kabelka v jasně oranžové a ohnivě rudé.Cross kabelka v jasně oranžové a ohnivě rudé.

Kabelky Bree jsou kvalitní, dlouhověké, čistě moderní. I vy si je zamilujete.

Foto: Bree.cz, Bree facebook.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu