Boty a botky kam se podíváš: s H&M!

Boty a botky kam se podíváš: s H&M!

9. srpna 2016, H&M, léto 2016, šik a trendy, dámské sandály, espadrillky, letní tenisky, pestré barvy, letní obuv, pohodlná obuv, boty na podpatku

Sponzorované odkazy

Jednou ze závislostí mnoha žen jsou boty. Jen se přiznejte, kolik párů bot každá z vás vlastní! A kolik z nich jste na noze ještě ani neměla nebo si je vzala pouze jedenkrát! Obuv je vášní většiny z nás a své o tom ví i značka H&M, jelikož nás bezradné ženy láká na několik desítek úžasných párů letních botiček. Jsou šik a trendy! Těm jednoznačně nejde odolat!

Letní sandály

Snad tou nejoblíbenější obuví v létě jsou sandály. Všechny je rády nosíme, předvádíme v nich odhalené nožky, a pokud jsou ještě ke všemu na podpatku, tak se v nich i velice rády díváme na svět z vyšší perspektivy. Oblíbená značka H&M nabízí svým zákaznicím obrovský výběr dámských sandálek, kde si najde určitě každá z žen své vyvolené. Letošní sezónu jsou zvlášť oblíbené šněrovací sandálky s provázky, které si obvážete okolo nohy. Nesmí se opomínat na pestré barvy, ale ani na zvířecí vzory.

Espadrillky

Boty s provázkovou podrážkou se za poslední roky staly velice žádanými a letos tomu nebude jinak. Takzvané espadrillky nabízí značka H&M v letní verzi v podobě sandálek. Většina z nás je zvyklá na klasickou verzi v podobě tenisek, ale tyto neobvyklé kousky stojí rozhodně za povšimnutí. Vyzařuje z nich dokonalá letní atmosféra a pohoda. Rozhodně se budou na vašich nohou perfektně vyjímat při večerních procházkách na dovolené, jelikož svou barevností a zpracováním evokují jakýsi safari styl.

Tenisky

I když se nedají tenisky považovat za vyloženě letní obuv, ale nalijme si čistého vína, pokud trávíte letní období u nás v Čechách, tak sami víte, že o tropickém počasí se rozhodně mluvit nedá. Už několikrát jsem za toto léto musela obout lehké tenisky, jelikož brzká rána a pozdní večery nebývají zas tak teplé. Někdy ani odpolední teploty nedosahují ani příznivých 20 °C. Značka H&M myslela i na tyto případy a pojistila se pěknou řádkou lehkých letních tenisek v okouzlujících barvách. Světle tónované tenisky od H&M se určitě nehodí do deštivého počasí, ale naopak se skvěle hodí na výlety do přírody či do města. S nízkými ponožkami k nim můžete obléci třeba šortky a vytvořit tak parádí ležérní outfit.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu