Na cestách s Marionnaud

Na cestách s Marionnaud

8. srpna 2016, Marionnaud, kosmetika, cestovní balení, kosmetika na cesty, tipy na cesty

Sponzorované odkazy

Léto se vždy nese ve znamení cestování a spolu s ním přichází i poměrně nepopulární činnost – balení. Nezáleží, zda vyrážíte na čtrnáct dní k moři nebo jen na pár dní na nedalekou chatu, my ženy nevydržíme bez svých nezbytností ani jeden den. Kufry a tašky však bohužel nejsou nafukovací a navíc musíme často na adresu velikosti našich zavazadel snášet i komentáře a nepochopení našich partnerů. Možnost mít všechny své oblíbené kosmetické produkty a doplňky s sebou, aniž by zabraly zbytečně moc místa, nám však nabízí Marionnaud!

Tipy na cestu od Marionnaud

Díky Marionnaud můžete mít nyní své oblíbené kosmetické pomocníky neustále při sobě a být tak stále dokonale upravená. Tato parfumerie si pro všechny cestovatelky připravila řadu obsahující cestovní sady a praktické obaly, miniatury i super doplňky. Využití u vás jistě najde například Travel set skládající se ze dvou 50ml lahviček, dvou dóz a špachtle. Vaše kosmetika tak s vámi může cestovat i v letadle! Elegantní růžové pouzdro pak v sobě skrývá poklady v podobě zrcátka, pinzety, mini pinzety a kartáčku na řasy a obočí. Díky tomuto Beauty setu budete dokonalá kdykoliv a kdekoliv.

Objevte výhody atomizéru

S pomocníky z cestovní kolekce Marionnaud nebudou problémem ani odličovací přípravky. Bez nich se pochopitelně také neobejdeme a navíc často zabírají velké množství místa. Proto u Marionnaud najdeme i sadu Skin Care Make Up Removers, ve které nechybí odličovací mléko, micelární voda ani dvoufázový odličovač očí. Velmi užitečným pomocníkem může být i atomizér. Pod tímto cizím slovem se skrývá malý flakónek, ve kterém můžete mít neustále u sebe svůj oblíbený parfém, a to i v té nejmenší kabelce. Jistě oceníte snadné plnění i praktické okénko, které nám ukazuje, kolik parfému ještě zbývá. Vybrat si také můžete hned z pěti barevných provedení.

Marionnaud myslí i na muže

Bez kosmetiky se na cestách neobejdou ani muži, a tak Marionnaud do kolekce zařadil také mini balení krému na holení, čisticího krému a denního krému.

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu