Věnujte svému muži něco extra!

Věnujte svému muži něco extra!

14. srpna 2016, dárky, dárky pro muže, originální dárky, zvětšení penisu, kadeřnictví v Brně, kadeřnictví Brno, Do Detailu

Ať už chcete dárkem obdarovat svého muže k narozeninám, Vánocům, svátku či jiným příležitostem, možná si lámete hlavu nad tím, čím ho opravdu překvapit a potěšit. Oblečení, parfém či hodinky od vás už nejspíš dostal, je tedy na čase přijít s něčím originálním a nečekaným! Dnes pro vás máme několik více než zajímavých tipů.

Od maličkostí po hvězdy

Na internetu dnes seženete více méně vše, a tak svému muži můžete zakoupit spoustu nevšedních věcí. Jako malá a přitom zábavná pozornost se může hodit teleskopické škrábátko na záda, houpací sklenice na brandy nebo masážní chodníček. Jestliže se váš muž řadí mezi romantiky, nejspíš ocení i dárek v podobě hvězdy. Jednu z krásných na nebi svítících hvězd můžete po svém milém pojmenovat vy, nebo můžete výběr jména nechat zcela na něm. Mezi originálními dárky pro muže však nechybí ani věci, které potěší i jakéhokoliv kamaráda. Na oslavu narozenin můžete donést exkluzivní sadu zahraničních piv nebo džbán na pivo i s pípou.

Buďte jiní a to do detailu!

Muži dnes svému zevnějšku věnují stejně a někteří možná i více péče než ženy. A poukázky na nejrůznější zkrášlující procedury již pro muže nejsou nevhodným a zbytečným dárkem, ale spousty z nich naopak velmi potěší. Nic nezkazíte, pokud mu darujete například poukaz do pánského kadeřnictví, obzvlášť, jedná-li se o salon, ve kterém pracují samí profesionálové, jako je tomu u pánského kadeřnictví Do Detailu v Brně.

Když příroda šetřila

Se svým tělem je stoprocentně spokojený nejspíš málokdo, ale jsou i lidé, kteří z něj mají opravdu velký mindrák. Pokud mezi ně patří i váš muž, který by vám rád udělal radost delším penisem, můžete mu pomoci se jeho trápení zbavit. Poslouží vám k tomu moderní německý mechanický natahovač Phallosan Forte, který je nejen pohodlný, ale také opravdu funguje. Z 36 mužů, kteří tento produkt testovali, došlo ke zvětšení penisu u každého z nich, přičemž nejlepším výsledkem bylo prodloužení o 4,9 cm bez erekce a 4 cm v erekci. Můžete jej nosit v noci i ve dne a určitě se nemusíte bát, že by byl přes oblečení vidět. Výrobek je zcela diskrétní a při nošení jej po pár dnech téměř neucítíte.

Foto: darek.cz, brnododetailu.cz, plus4cm.com, flickr.com

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu