Letní slevy a výprodeje vrcholí: dámské oblečení a doplňky za akční ceny

Letní slevy a výprodeje vrcholí: dámské oblečení a doplňky za akční ceny

16. srpna 2016, sleva, výprodej, sv-boutique, geox, zara

Sponzorované odkazy

Srpen si s námi pohrává. Chvíli se trápíme úmorným horkem a hned druhý den se ukrýváme pod přívaly deště. Na druhou stranu nám vrtkavé počasí dopřává možnost obměňovat outfity každý den. Kdo si rád pohrává s módními trendy, jistě nestabilní počasí částečně ocení. Právě teď je ideální doba pořídit nové kousky. Slevy a výprodeje vrcholí a v obchodech s módou postupně vybalují nové kolekce podzim/zima.

Zdroj: www.sv-boutique.comZdroj: www.sv-boutique.com

Výprodej obuvi Geox

Začněme slevami na boty italské značky Geox. Pohodlná obuv se pyšní speciální patentovanou technologií, díky níž si získala srdce mnoha žen. Komfortně a stylově! Právě nyní zakoupíme boty v akčních slevách. Mnohdy sahají až na hranici 60% slevy.

Zdroj: www.geox.comZdroj: www.geox.com

Podíváme se na nabídku podzimní obuvi Geox, protože přeci jen léto se k nám brzy otočí zády a začneme kupovat kotníkové boty, kozačky a boty na zimu.

SV Boutique aktuálně vyprodává Geox s 60% procentní slevou. Můj tip jsou stylové kozačky do špičky, zdobené pouze drobnou zlatou přezkou.

Zdroj: www.sv-boutique.comZdroj: www.sv-boutique.com

Slevové tipy Zara

Zara patří k jedním z nejpopulárnějších obchodů u nás. Nabízí stylové kousky kopírující mnohdy modely světových návrhářů, ale za výrazně levnější ceny. Výprodej je jedinečná šance vylepšit své outfity o větší množství vydařených kousků.

Stále trendy jsou krajkové halenky, topy i krajkové šaty. První tip z dílny Zara je tedy blankytná krajková halenka – nyní ve slevě za 299 Kč.

Zdroj: www.zara.comZdroj: www.zara.com

Na dovolenou i do horkých letních dnů jistě využijeme dlouhé šaty. Tyto zdobí drobný potisk a jsou vyrobeny z lehkého materiálu.

Zdroj: www.zara.comZdroj: www.zara.com

A na závěr jedna „potisková“ kombinace. Krátké topy jsou letos IN, vyzkoušejte na příklad tento crop top značky Zara (po slevě 159 Kč).

Zdroj: www.zara.comZdroj: www.zara.com

Zdroj úvodní fotografie: www.zara.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii obuv, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu