Módní trendy podzim/zima 2016 od F&F!

Módní trendy podzim/zima 2016 od F&F!

11. září 2016, F&F, dámská móda, kolekce podzim/zima 2016, podzimní trendy, krajka, vínová barva, bomber, dámská bunda, výšivky, bílá košile, outfit

Sponzorované odkazy

Možná to někteří z vás nechcete slyšet, ale podzim a zima klepou na dveře. Možná jste se již rozloučili s opalováním, koupáním v bazénu a teplými večery, kdy je stále ještě jasno. Nadcházející chladnou sezónu bychom ale neměli vítat s negativním výrazem ve tváři, musíme se na ni dívat z té druhé stránky a to například z té módní. Řada návrhářů a známých značek už má kolekce podzim/zima 2016 připravené. Máte o nich představu i vy?

Dámská móda od F&F

Jednou z módních značek, která už začala s prodejem své nejnovější kolekce, je také F&F. Tato oblíbená značka, jejíž sortiment naleznete i v supermarketech Tesco, si pro své zákaznice připravila řadu trendy oblečení, které budou nadcházející sezónu v kurzu. Nové kolekci dominují klasické základní barvy jako černá, bílá, stříbrná i zlatá, ale také nádherná podzimní vínová.

Klíčový trend – bomber

Jaké podzimní a zimní trendy si pro nás značka F&F připravila? Musím uznat, že letošní kolekce se povedla a jsem si jistá, že pro ni budete mít stejné nadšení jako já. Jedním z hlavních trendů bude bomber bundička, která si drží své přední místo v módních žebříčcích již několik sezón. Letos tomu nebude jinak. A není divu. Bomber je skvělým kouskem, který se dá snadno kombinovat a lze s ním vytvořit jak ležérní, tak sportovní a dokonce i elegantní outfit. Značka F&F vám dá totiž na výběr ze široké škály s různými potisky, výšivkami a barvami. Výšivky jsou letos totiž samostatným trendem, který zdobí vše od šatů až po bundy. Barevné detaily na semišových a saténových bomber bundičkách vás určitě neomrzí.

Šikovný kousek – bílá košile

Podle značky F&F se žádný šatník neobejde bez dámské bílé košile, a proto se rozhodla ji dopřát svým zákaznicím v několika provedeních. Košile s volánky a svůdně vyšívanými detaily působí viktoriánským dojmem a pro ležérní look je tu oversized košile s lehce ohrnutými rukávy, která perfektně padne ke casual džínům či slim fit koženým kalhotám.

Svůdná krajka

I během podzimu a zimy může samozřejmě přijít večer, kdy se budete chtít cítit žensky a svůdně. Nic není v módě tak působivé jako krajka. F&F proto nabízí gotické trendy šaty v barvě burgundy s krajkou, průhlednými detaily a panely tvarujícími postavu. Jedná se o dokonalý podzimní kousek, ve kterém se budete cítit úžasně.

Zdroj: F&F

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu