Na vlně pohody: Neformální džíny H&M

Na vlně pohody: Neformální džíny H&M

20. září 2016, H&M, neormální džíny, roztrhané džíny, šisované, trhané, obnošené džíny, sepraný vzhled, vysoký pas, nízký pas, boyfriend džíny, skinny, super skinny, girlfriend džíny, trendy, délka nad kotníky, džíny s dírami, pohodlné džíny, ležérní styl

Sponzorované odkazy

Co přesně si představujete vy pod pojmem ,,vlna pohody“? Pro někoho to může být týden strávený na dovolené u moře, pro někoho protančená noc na hudebním festivalu a pro jiného třeba jen příjemně strávené odpoledne na pikniku s přáteli. Módní svět si pod tímto dvouslovným spojením představí neformální džíny, které nabízí jako trend na konci tohoto léta. Denim je každoročně v kurzu, ale letos frčí zejména ten méně úhledný. Džíny volte hlavně šisované a trhané. Takovéto kalhoty můžete zakoupit například v kamenných obchodech oblíbené značky H&M a zařadit se tak mezi slavné celebrity, jako jsou například Rita Ora nebo Diane Kruger, které už rozdrbané džínsy do svého šatníku dávno zařadily.

Boyfriend kalhoty

Takzvané boyfriend džíny jsou svým volným, často rovným, střihem, nepatrně sníženým sedem a délkou nad kotníky ideálním typem pro volnočasové aktivity. O těchto džínech se dá říci, že ztělesňují jakýsi ležérní styl. Velmi často jsou doplněny o roztrhané, šisované a zazáplatované detaily. Značka H&M má pro své zákaznice připraveno mnoho modelů těchto pohodlných džín, které se sice nehodí do práce a vybrané společnosti, ale i tak se s nimi dá hodně užít. Díky jejich kratší délce si k nim můžete třeba vzít roztomilé sandálky na podpatku a vytvořit tak trendy ležérně-elegantní outfit.

Girlfriend džíny

Musím se přiznat, že jsem se s kalhotami označenými jako girlfriend ještě nesetkala. Značka H&M jich nabízí ihned několik a jedná se o jakousi obdobu boyfriend kalhot. Tyto džíny mají rovněž sepraný vzhled a obnošené detaily, délku nad kotníky, ale volnější střih zužující střih, klasický sed a často i vyšší pas. H&M nabízí i některé modely, které jsou z většiny vyrobené z organické bavlny.

Skinny jeans

Střih skinny neboli úzké džíny už jsou dneska jakási klasika. Značka H&M nabízí i u nich pestrou nabídku nejrůznějších modelů. Většinou se jedná o dlouhé džíny vyrobené z elastického materiálu s nápadnými detaily v podobě všemožných děr. Některé z nich mají vysoký a některé zase nízký pas. Nezapomeňte však na to, že model super skinny džínsů ve spojení s vysokým pasem vaše nohy opticky prodlouží, a proto se doporučuje především ženám menšího vzrůstu.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu