Nemusíte být celebritou, abyste si pořídili BREE Stockholm 31!

Nemusíte být celebritou, abyste si pořídili BREE Stockholm 31!

26. září 2016, Bree, Bree Stockholm 31, Stockholm 31, kabelky, luxusní kabelky, stylové kabelky, originální kabelky, kožené kabelky

Sponzorované odkazy

Ženy a kabelky, to je nekonečné a nevyčerpatelné téma. I když už jich vlastníme spousty, stále hledáme další a další dokonalé kousky do své sbírky. Vaším dalším skvělým úlovkem může být zbrusu nová kabelka značky BREE s názvem Stockholm 31, u které vás nadchne jedinečný design i prvotřídní zpracování.

Buďte jako celebrita s BREE

Kabelka BREE Stockholm 31 vás v mžiku promění v neuvěřitelně šik dámu jako vystřiženou z hollywoodského filmu. Jedinečný design podtrhují perfektně volené barvy. Vedle tradiční přírodní a černé barvy můžete sáhnout i po odstínu whisky či s podzimem ladícím tónem s názvem porto s vínovým nádechem. Pomyslnou tečku kabelkám dodávají zlaté doplňky, k černé variantě pak výrobci zvolili doplňky ve stříbrné barvě. Kabelka Stockholm 31 vás nadchne i variabilitou. Nosit se dá totiž dvěma způsoby – v ruce za krátké ucho, nebo můžete využít delšího koženého popruhu a nosit kabelku přes rameno. Kromě perfektního designu a zpracování oceníte i její praktičnost. Kabelka nabízí spoustu kapes, které využijete pro všechny nezbytnosti, jež potřebujete mít neustále po ruce.

Kabelka BREE: Rolls-Royce mezi kabelkami

Kabelky značky BREE nadchnou všechny milovníky kvality a ruční výroby. Jsou totiž ručně vyráběné v Evropě a to z té nejvybranější kůže, která je rostlinně vyčiněná a zpracovaná a tudíž přírodní. Tato kůže, kterou ocení i ti největší znalci, pochází z koželužen od Heller-Ledera z Dolního Saska a její hlavní předností je i to, že nejenže časem neztrácí svou krásu, ale zachovává si svou originální patinu.

Tašky BREE pro muže i ženy

Pokud je nadčasový design, funkčnost a dokonalé zpracování přesně to, co od své tašky či kabelky očekáváte, pak vás značka BREE, která právě vstupuje na český trh, ohromí. Její historie sahá 45 let zpátky a svůj původ má v Berlíně, s jehož kreativní scénou je tato značka velmi spjatá. Jestliže si potrpíte na sběratelské kousky, určitě věnujte svou pozornost exkluzivně navržené limitované edici dárkových tašek Gift-Bag, kterou tato značka připravuje každou sezónu.

Foto: Bree

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, luxusní kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu