TOPSHOP kolekce podzim/zima 2016 s Taylor Hill

TOPSHOP kolekce podzim/zima 2016 s Taylor Hill

22. září 2016, Topshop, Taylor Hill, kolekce Topshop, Topshop podzim/zima 2016, podzimní móda, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Pro novou sezónu přišla oblíbená britská značka Topshop s velkou novinkou. Představila nám totiž novou tvář kampaně pro podzim a zimu 2016, kterou se stala teprve dvacetiletá americká modelka Taylor Hill. Jak se její první kampaň pro Topshop vyvedla?

Značka Topshop svou premiérovou kampaň s Taylor Hill zasadila do prostředí New Yorku. Fotografem této kampaně se stal uznávaný Giampaolo Sgura, o styling se pak postarala kreativní ředitelka této značky, kterou je Kate Phelan. Z kampaně můžeme cítit rock’n’rollovou náladu a samozřejmě v ní můžeme obdivovat klíčové kousky Topshop kolekce pro nadcházející období podzim/zima 2016, jakými jsou například kožená bundička nebo malé černé šaty.

Seznamte se s Taylor Hill

Před nedávnem byla jmenovaná ambasadorkou značky Lancome, patří mezi andílky Victoria’s Secret, zářila na titulní straně nejslavnějšího módního časopisu světa Vogue. Taylor Hill toho ve svých dvaceti letech stihla mnoho. Patří navíc k velmi populárním celebritám na sociálních sítích, a tak není divu, že si ji značka Topshop, jež do svých kampaní obsazuje tak slavná jména jako Cara Delevingne, Bella Hadid nebo Karlie Kloss, vybrala. „Taylor předváděla v únoru 2016 na přehlídce UNIQUE – je to supermodelka populární na sociálních sítích a mladá žena se stylem a osobností. Splňuje všechny podmínky pro to, stát se Topshop dívkou. Ať už je divoškou v džínách, okouzlující slečnou v koktejlkách nebo roztomilou holkou v puntíkových šatech – Taylor je bezesporu vzor Topshop dívky,“ říká Kate Phelan, kreativní ředitelka značky Topshop.

Zamilujte se do leoparda i rocku!

Kolekce Topshop pro sezónu podzim/zima 2016 je laděna do oblíbených a pro tato období typických barev černé, šedé, hnědé a vínové. Výrazně ji pak oživují použité vzory, mezi kterými nechybí zvířecí, ale ani květinové. Už na první pohled je patrná inspirace rockem, jež vyniká na kožených bundičkách se cvočky. Šmrnc pak kolekci dodávají i lesklé a metalické kousky, ve kterých budete v nové sezóně doslova zářit!

Foto: Topshop

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu