Kolekce adidas by Rita Ora pro podzim/zimu 2016 je tu!

Kolekce adidas by Rita Ora pro podzim/zimu 2016 je tu!

2. září 2016, adidas, adidas Originals, Rita Ora, adidas Originals by Rita Ora, podzimní kolekce adidas, kolekce adidas, adidas Originals podzim/zima 2016

Sponzorované odkazy

Nová sezóna podzim/zima 2016 s sebou přinese nespočet módních kolekcí. Zatímco mnohé z nich budou laděny do tmavých podzimních barev, kolekce adidas Originals by Rita Ora s názvem Colour Paint Pack mezi nimi bude zářit a vynikat pestrým koktejlem barev a energie.

Ověřená spolupráce pokračuje

Spolupráce značky adidas Originals a Rity Ory trvá již dva roky a to, že stále pokračuje, dokazuje, jak úspěšní tito dva partneři při vytváření kolekcí jsou. Britská zpěvačka vnesla do kolekcí oblíbené sportovní značky svěží vítr, chaos, pestré barvy a odvážný přístup a dala tak vzniknout mnoha originálním a nezapomenutelným kouskům. Nejinak je tomu i u kolekce Colour Paint Pack. Ta zaujme nepřehlédnutelnou inspirací květinami, dětskými omalovánkami, tlumenými barvami a výraznou a jedinečnou grafikou.

Užijte si květiny i na podzim

Rita Ora se při navrhování kolekce nenechala nijak omezit ročním obdobím, které přichází a pro které kolekci navrhovala, tedy podzimem a zimou, a téměř celou ji zahalila do krásných a rozlítaných okvětních lístků. Ty jsou pak spojovány do celoplošných potisků a dodávají tak jednotlivým kouskům osobitý výraz. Barevná paleta se už pak podzimem nechala ovlivnit o něco více a vidíme zde především karmínovou a bílou, jež jsou občas protkány modrou. Velmi zajímavým prvkem kolekce jsou kousky s barevnými políčky, která mají vlastní číslo a evokují tak dětské omalovánky.

Dodejte kouskům osobitost

Rita Ora nechala některé kousky zcela bílé a dala tak možnost jejich novým majitelkám, aby jim dodaly kus sebe a učinily je tak ještě originálnějšími. Na oblečení samozřejmě nechybí klasické pruhy, střih je volen tak, aby protahoval siluetu. Jednotlivé kousky pak doplňují ikonické modely obuvi Stan Smith, Superstar a Tubular, samozřejmě v obměněném designu. I u nich tak potkáme hravý potisk či nápaditou barevnou podešev. Jestliže svůj podzim chcete rozzářit kousky z kolekce adidas Originals by Rita Ora, vydejte se do adidas Concept Stores nebo zabruslete na stránky adidas.cz.

Foto: adidas.cz

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu