Lookbook kolekce Lindex podzim / zima 2016

Lookbook kolekce Lindex podzim / zima 2016

4. října 2016, Lindex, lookbook Lindex, kolekce Lindex, dámská kolekce Lindex, Lindex podzim 2016, podzimní kolekce LIndex

Sponzorované odkazy

Léto už končí a plavky a krátké šaty začnou v regálech obchodů pomalu nahrazovat kabáty a svetry. Není však třeba smutnit, trendy podzimní kousky jsou přesně tím, co vám chladnější a občas i deštivé a větrné podzimní dny může zpříjemnit. Nechte se pohltit nádhernými podzimními tóny a nejnovějšími módními tendencemi, které můžete obdivovat například v novém lookbooku značky Lindex pro podzim 2016.

Něžná a ženská

Lookbook Lindex představuje pro podzim a zimu 2016 kolekci, která je inspirovaná jemnou ženskostí a klasickými siluetami a detaily 60. let. „Pro podzim 2016 jsme se soustředili především na rozličné typy siluet, abychom tak mohli vytvořit silný a moderní look. Áčkové střihy a délka po kotníky jsou poklonou 60. létům. Zároveň jsme však chtěli přidat i vliv ženskosti volbou lichotivého zvonového střihu bundičkám, sukním i šatům,“ říká Annika Hedin, designová ředitelka Lindexu.

Výrazná a rozmanitá paleta barev

Kolekce vás už na první pohled uchvátí nádhernou paletou barev sestavenou z těch nejkrásnějších podzimních tónů. Na jednotlivých kouscích oblečení úžasně vyniká tajemná petrolejová, romantická vínová, oblíbená tmavě modrá, nestárnoucí černá či různé odstíny oranžové. Tyto podzimní tóny nejen dokonale ladí s přírodou, ale zároveň se jedná o nestárnoucí trendy této sezóny, které vám budou slušet. Navíc je lze mezi sebou jednoduše kombinovat, čímž docílíte bezchybného podzimního looku.

Vsaďte na lichotivé siluety

Slušivé a padnoucí siluety a tvary jsou přesně tím, okolo čeho se podzimní kolekce Lindex točí především. Důležité jsou pro kolekci i materiály, které jsou hřejivé a nepřehlédnutelné stejně jako grafické potisky či spletité detaily, mezi nimiž zaujmou především výrazné zipy a matné metalické knoflíky. Dalším unikátním detailem nové kolekce jsou také oversized balónové rukávy, které můžeme vidět na pleteninách. Pokud jste v podzimní kolekci značky Lindex už objevily své favority, můžete si je už od začátku září 2016 zakoupit v prodejnách Lindex či na stránkách lindex.com.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu