Tajemství ženskosti a přirozenosti

Tajemství ženskosti a přirozenosti

13. září 2016, spodní prádlo, Page underwear, česká značka, výrobce, materiály, životní prostředí, ženský, přírodní

Sponzorované odkazy

Být krásná, ryze ženská a přitom svá, jde to vůbec dohromady? Ano, ano a do třetice ano! A my máme pro vás tip jak na to!

Můžete to zkusit jako Nikol Kouklová, která kývla na focení s ryze českou značkou prádla Page underwear. Ta se zaměřuje jen a pouze na výrobu spodního prádla z čistě přírodních materiálů jako je biobavlna anebo bambus.

Každý jeden jejich kousek je diametrálně odlišný – samotnou výrobou, barvou, střihem a materiálem. Vždy pohodlný a přitom smyslný a ženský. A právě pro jeho pohodlí a přírodní materiály jej vítá mnoho kojících maminek. Prádlo je pokaždé vyprodukováno s ohledem na životní prostředí a tím i k tělu jeho nositelky. Na to česká značka Page underwear velmi dbá.

A proč Nikol Kouklová na focení s Page underwear kývla? „Značka Page underwear mě přesvědčila svým neuvěřitelným příběhem a filozofií značky, takže jsem se rozhodla její tvorbu podpořit a nakonec myslím vznikla série decentních fotek, které na mě osobně rozhodně nepůsobí prvoplánově nebo lacině.“ říká k tomu.

A tak ač toho tahle diva má za sebou pracovně opravdu hodně zajímavého: je herečkou, blogerkou vlastního blogu Femme Armeria, byla součástí kvarteta BlogesRobes, fotila pro značku Trollbeads snímky pod vodou, rovněž krásné fotky vznikly s vietnamskou návrhářkou La Femme Mimi, fotografkou Angelinou Nga Le, nebo Zuzanou Kubíčkovou, tak i přesto vše českou značku spodního prádla Page underwear neodmítla.

Výsledek posuďte samy dámy, a vězte, že fotografie vznikaly ve stylu pin-up girl jen ve spodním prádle, v ateliéru fotografa Davida Severina. A ten je známý tím, že se hodně specializuje na tento styl focení. A pozor dámy! Zdaleka nefotí jen herečky a modelky, ale prostě ženy, co mají pro strach uděláno a vystaví své křivky objektivu a stylovce pin-up focení. A tak kdo ví – třeba další modelkou můžete být i vy!

Zdroj foto: atelier Severin a David Severin

Zdroj informací: Barbora Severin

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu