Plus size expanduje: i do Lindexu

Plus size expanduje: i do Lindexu

14. září 2016, plus size, Lindex, podzim, kampaň, modelky, supermodelky, Fall Fashion Heroes, svetr, džíny, šaty, top, kalhoty

Sponzorované odkazy

O fenoménu plus size, tedy modelek jaksi objemnějších tvarů jsme se již na Luxury zmínili. A několikrát. Je dobře, že móda velikostí nad 40 se také veřejně prezentuje. Každý totiž nemůže mít proporce modelek, a tak to pojali nyní i v Lindexu.

A tak rozměrnější kousky zasáhly i do Lindexu. A plus size modelky Ashley Graham a Candice Huffine se staly tvářemi podzimní kampaně Lindexu s názvem Fall Fashion Heroes.

Pětka must haves

Letošní podzim v Lindexu bude ve znamení větších velikosti, které společnost flexibilně zařadila do svého módního konceptu a zmíněné kampaně. Podzimní outfit Lindexu je postaven na 5 must-haves šatníku:

  • svetr s balónkovými rukávy
  • top s řaseným výstřihem
  • úpletové šaty
  • zkrácené úzké kalhoty
  • džíny

Jemně barvité

Barevnost se prolíná v kaskádě od tmavé burgundské a tmavohnědé po oranžovou a světle růžovou. Mimo tváří kampaně Ashley Graham a Candice Huffine, se zde objevují i další supermodelky jako Alek Wek, Toni Garrn a Cora Emmanuel.

Kampaní propagovaná podzimní kolekce Fall Fashion Heroes bude k mání ve všech obchodech Lindex i online na Linex.cz od 22.září 2016.

Zdroj foto: Lindex

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu