Tašky, kabelky a batohy pro studenty

Tašky, kabelky a batohy pro studenty

19. září 2016, internetový obchod, kabelky pro studentky, tašky do školy, batoh do školy, módní doplněk, prostorné tašky do školy, kvalitní tašky do školy, kožené kabelky, pánské tašky

Škola už začala, což pro mnohé žáky, studenty a dokonce i učitele není zrovna nejlepší zpráva. Zkusme se na to podívat ale z té druhé a lepší stránky. Školní rok by se mohl považovat rovněž za jakési módní období (něco jako školní sezóna). Do školy totiž potřebuje každý žák a student jeden velmi důležitý módní doplněk, kterým je taška, batoh či kabelka. V nich nosíme věci potřebné k výuce – učebnice, sešity, psací potřeby, svačinu a rozhodně i další nezbytně nutné věci. Bez školního ,,zavazadla“ se zřejmě nelze obejít, a proto by se na něj měl brát zřetel.

Prostorné a kvalitní

Školní tašky by měly splňovat dvě základní kritéria, kterými jsou kvalita a prostornost. Učebnice jsou mnohdy těžké a školní batohy by měly tento nápor vydržet. Kvalitní materiál není jedinou výhodou. Potřeba je zaměřit se i na řádné vyztužení popruhů, dna a zadní části. Batoh by měl být bytelný, ale ne až tak těžký. Dopředu je důležité myslet na to, kolik bude vážit taška poté, co do ní naskládáme vše nezbytné. A pokud má batoh vydržet bez újmy celý školní rok nebo i roky následující, kvalita by u vás měla zvítězit nad kvantitou.

Druhým důležitým měřítkem je tedy prostorovost. Většina školních batohů tento znak splňuje, proto bude zapotřebí zaměřit se na tašky a kabelky, které mají v oblibě nosit středoškolští a vysokoškolští studenti. Pro ty jsou už batohy dávno pasé. Mladé ženy v tomto věku už nedají bez kabelky ani ránu a dospívající muži hojně využívají pánských prostorných tašek přes rameno, do kterých se vejde třeba i notebook.

Kabelky pro studentky

Jelikož se i já stále řadím mezi studentky, tak moc dobře vím, že to s univerzálními kabelkami není vůbec jednoduché. Studentky středních a vysokých škol potřebují perfektní kabelku, která zvládne mít během jednoho dne několik funkcí. Kabelka musí být trendy a šik. Bezpochyby musí jít s dobou, jinak bychom se v ní nemohly ukázat na ulici. Musí být rovněž prostorná, jelikož se nám do ní musí vejít nejen věci do školy, ale také ostatní předměty, které se obvykle v kabelkách nosívají. Kabelka musí být také kvalitní a pohodlná. Rozhodně se musí dát nosit přes rameno, nebo mít alespoň odnímatelný popruh. Těžkou kabelku se všemi potřebnými věcmi nemůžeme totiž nosit v ruce jako igelitku s nákupem. Měla by být využitelná jak do školy, tak i na večerní posezení s přáteli. A takovéto multifunkční kabelky naleznete na Kabea.cz.

Šťastný školní rok!

Zdroj: Kabea

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii módní kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu