Na vlně 2017: Týden módy MBPFW a Kateřina Geislerová

Na vlně 2017: Týden módy MBPFW a Kateřina Geislerová

24. září 2016, Na vlně 2017, týden módy MBPFW, návrhářka Kateřina Geislerová, kolekce KG na jaro a léto 2017

Sponzorované odkazy

Nejen že se v médiích potažmo módě skloňuje dokola podzimní a už i zimní období. Mnozí módní guruové myslí ještě mnohem dále. Jedním takovým je i Kateřina Geislerová.

Prezentovala v těchto dnech svoji kolekci pro jaro a léto 2017. Jako vždy jsou její modely velmi tvůrčí, tvárné a jemně sofistikované. Prostě ženské. Nepostrádají smyslnost, citovost a pastelové barvičky. Každý detail jednotlivého kousku je propracovaný, dotažený to úplného detailu.

Ukázka je prezentací na jaro a léto 2017, a oplývá jistou křehkostí, sebejistotou, svěžestí a ladností. Modely prezentovaly v rámci podzimní edice týdne módy MBPFW mnohé modelky, mezi nimiž nechyběla Simona Krainová, Aneta Vignerová a Zuzana Jandová.

A proč na vlně? Ústředním prvkem celé této jarně letní kolekce 2017 jsou vlnky, mezi kterými návrhářka zlehka a instinktivně proplouvá a nechává se strhnout silou okamžiku. Jak sama říká: „Nehodnotím co je pěkné a co ne, vnímám a transformuji, hledám cesty a objevuji skryté potenciály. Důvěřuji obrazům, které se přede mou objevují a ladím se na jejich vlny. Když něco nejde, tak to jde jinak.“

Celá kolekce má tři části. První je v nevinné zářivě bílé barvě, a je jakýmsi čekáním na vlnu, plným klidu a vyrovnanosti. Druhá část je obrovskou směsicí barev, vzorů a z nich vnímaných pocitů.

A pak tato celá smršť mizí a do třetí části vpluje vše jaksi pospolitě a harmonicky – na jedné vlně. Do rovnováhy radosti, nadšení a s jemnými materiály jako je krajka, hedvábí, ale i trochu nezvyklý a u návrhářky velmi oblíbený molitan, který skvěle funguje na kabátech a vestách.

Zdroj foto: MBPFW, Lucie Urban

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu