Obujte se do toho! S Puma AW16

Obujte se do toho! S Puma AW16

15. října 2016, Puma, obuv, tenisky, boty, sportovní obuv, sportovní oblečení, Braze of Glory, Puma AW 16

Sponzorované odkazy

Podzim je tu, a s ním přichází i ta nejlepší doba na nošení tenisek. Pokud si přejete svou sbírku rozšířit o nové kousky, určitě neopomeňte nejnovější kolekce bot sportovní značky Puma. Limitované kolekce pro podzim a zimu 2016 nabízí dokonalé kousky, ve kterých bude vaše procházka podzimem zkrátka perfektní. Jaký pár si vyberete vy?

Ikonická Braze of Glory

Jestliže patříte do četných řad fanoušků ikonické řady bot Braze of Glory, jistě vás potěší zpráva, že se pro tuto sezónu dočká nového vzhledu. Hlavní roli budou tentokrát hrát tenisky B.O.G. Sock Tech z rodiny bot Trinomic, které přinášejí oblíbené plástve. U těchto bot se dočkáte naprostého pohodlí, které zajišťuje měkoučká pěna. Horní část boty je tvořena elastickým materiálem, díky němuž boty získávají elegantní vzhled a budou tak vaším perfektním společníkem pro každý den. Dokonalý vzhled pak dotváří výrazné logo na jazyku, s nímž kontrastně působí minimalistická přední část. Aby byla kolekce kompletní, doplňuje ji souprava PUMA Evo Core Pants a Longsleeve.

Vintage úlovky z archivu Puma

Móda se v letošní sezóně vracela do minulosti často a malý výlet do archivu tak podnikla i značka Puma. Zabrouslila do 90. let, odkud vylovila běžecké boty Duplex Evo. Tato obuv se dočkala úprav pro pohyb ve městě, takže je flexibilní, vypolstrovaná a také pevnější. Stále však vychází ze svého předchůdce, kterým je sportovní bota, a těšit se můžete i na neuvěřitelnou dávku pohodlí a měkoučký došlap. Tato kolekce pak opět přináší i oblečení, tentokrát se jedná o kalhoty Speed Front woven pant a Speed Front crew.

Zahrajte si s PUMA Play

Další z kolekcí Puma pro novou sezónu se zase nechala inspirovat sportem, konkrétně světem basketbalu. Puma Play je laděna do černobílé kombinace, kterou oživují tóny červené. Předlohou pro nové modely se stal model PUMA Clyde, který si přesně na míru nechal u této značky vytvořit basketbalista Walt „Clyde“ Frazier. Na své si přijdou milovníci prošívaných detailů, ale také zastánci širší a lehčí obuvi. Tenisky či oblečení Puma podle vašeho gusta si můžete pořídit v prodejně Puma Concept Store nebo na www.puma.com.

Foto: PUMA

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu