Bree Beverly Hills: Návrat ke klasice

Bree Beverly Hills: Návrat ke klasice

23. října 2016, Bree, Beverly Hills, Bree Beverly Hills, řada, kolekce, psaníčka, kožené, ručně vyráběné tašky

Sponzorované odkazy

Kabelka psaníčko. Jinými slovy ideální módní doplněk do společnosti a na večírky. O důležitosti této malé kabelky v ženském šatníku ví své módní značka Bree.

Foto: Celebrity s oblíbenou kabelkou – psaníčkem.Foto: Celebrity s oblíbenou kabelkou – psaníčkem.

Nesmrtelná psaníčka

Psaníčka se drží na výsluní už několik sezón. Jsou sice malá a vejde se do nich pouze pár nezbytností, ale elegantnější kabelku snad nenajdete. Psaníčka se dnes nenosí pouze s kombinací s plesovými šaty. Nestárnoucí kouzlo psaníčka kombinují ke svému každodennímu outfitu i ty největší celebrity. Naše rada zní: I vy se nebojte vzít si psaníčko ke kouskům určeným pouze na běžné nošení. Buďte odvážná a k psaníčku oblečte kalhoty, denim nebo rovnou tepláky. S originálním psaníčkem prostě sázíte na jistotu. Vybírat můžete z řady materiálů a nepřeberného množství barev, takže můžete být perfektně sladěná v barvě svého oblečení.

Psaníčko na procházku po městě a pak rovnou na ples?Psaníčko na procházku po městě a pak rovnou na ples?

Bree

Značku, s tradicí 45 let, proslulou širokým kabelkovým sortimentem jsme představovali nedávno v článku Barevné léto s Bree.

Beverly Hills 11 a 13

Pokud snad váháte po pořízení psaníčka nebo jen chcete posílit svoji garderobu o nový kousek, zkuste se inspirovat Bree psaníčky. Bree představuje novou řadu Beverly Hills 11 a 13, jejíž součástí jsou právě proslulá, ve všech pádech skloňovaná psaníčka. Vězte, že psaníčko, které vydrží nespočet sezón, zasluhuje být součástí každého ženského šatníku.

Váháte-li mezi dvěma a více psaníčky, bez výčitek sáhněte po obou. Během roku budete mít nespočet příležitostí tato cool psaníčka vytáhnout ze skříně.Váháte-li mezi dvěma a více psaníčky, bez výčitek sáhněte po obou. Během roku budete mít nespočet příležitostí tato cool psaníčka vytáhnout ze skříně.

Psaníčka jsou vyrobeny s láskou z materiálu více než luxusním – z prvotřídní hladké hovězí kůže. Navíc můžete vybírat v řadě barevných provedeních. Na klopě psaníčku dominuje vyražený znak Bree ve stříbrném nebo zlatém provedení. Vnitřní kapsa je na zip a nechybí poutko na klíče. Zapínání je klasické, tak jak je u psaníčka zvykem, tedy na patent.

Kapsičky Bree vám dodají svůdnost i eleganci.Kapsičky Bree vám dodají svůdnost i eleganci.

Psaníčka z řady Beverly Hills 11 jsou mírně extravagantní díky kombinace hladké kůže s kožešinou. Řada 13 má navíc na přední straně embosovaný list kapradiny a odnímatelný ramenní popruh, díky kterému psaníčko můžete nosit i na rameni.

Že ještě nemáte psaníčko? Zkuste to od BREE.

Foto: Bree.com, Doma.nova.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kabelky, módní peklo, módní značky a návrháři a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu