Užijte si podzim s Braintree na Nila!

Užijte si podzim s Braintree na Nila!

19. října 2016, Nila, Nila.cz, NILAstore, Braintree, organická móda, biobavlna, bambus, organická vlákna, ochrana životního prostředí, podzimní kolekce, dámské móda, dámské oblečení, šaty, sukně, top, svetry, bundy, podzimní barvy, vlákna z konopí, novinky

Sponzorované odkazy

Letní sezóna už je dávno za námi a my se teď společně musíme vypořádat s podzimem, který s sebou přináší chladná rána, mlhy, vítr, bolesti hlavy, nervozitu a únavu. Pokud se však podíváme na podzim z jeho lepší stránky, tak kolem sebe objevíme spoustu barev, které úzce souvisí s opadávajícím listím. Na podzim děti na polích pouští draky a v ovocných sadech je sběrná sezóna v plném proudu. A pokud se poštěstí, tak si užijeme i sluníčka, které je v tomto období velmi příjemné. Je zapotřebí se na podzim pořádně obrnit a dopřávat si mnohem více potěšení, abychom se nedostali do podzimní deprese. Užít podzim si můžeme například společně s unikátní a nadčasovou módou Braintree, kterou nabízí obchod Nila.

Ochrana životního prostředí

Podzimní kolekce Braintree nabídne úplné novinky ze svého sortimentu, který má na paměti především ochranu životního prostředí. Od svých počátků vyvíjí značka organická a udržitelná vlákna z konopí, dřevní celulózy, bambusu a bio-bavlny.

Jedinečná podzimní kolekce

Dámská móda v nejnovější podzimní kolekci od Braintree má svou raritu a díky své jedinečnosti se stává věčnou. Dámské oblečení od této výjimečné značky přetrvává a nikdy nevyjde z módy. Vybere si zde určitě každá z žen, jelikož střihy módních kousků od Braintree jsou jednoduché, čisté a velmi uklidňující. Zde se můžete přesvědčit o tom, že i váš outfit vás může přivést do pohody.

A co všechno nová podzimní kolekce nabízí? Zákaznice Nila store se mohou těšit na dámské sukně, šaty, svetříky, kalhoty, košile, topy a bundy. Všechny tyto kousky mají společný organický původ, ale v žádném případě není kolekce nějak monotónní. Každý produkt je specifický a svým způsobem se vyčleňuje.

Jedním z favoritů podzimní kolekce Braintree jsou dámské šaty Thora, které jsou vyrobené z bio-bavlny a bambusu. Mají tříčtvrteční rukávy a asymetrickou délku sukně. Nabízené jsou v příjemných podzimních barvách a jsou důkazem toho, že ani v chladném období se nemusíme vzdávat módy určené jen ženám. Ze stejného materiálu je vyroben i top Yoko, který se může stát vaším oblíbeným podzimním kouskem z toho důvodu, že je všestranný, příjemný na nošení a lehko kombinovatelný. Tyto a mnohé další produkty zakoupíte na e-shopu či v kamenném obchodu Nila.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu