Co je BoBax? To je MaxMara!

Co je BoBax? To je MaxMara!

7. října 2016, BoBax, MaxMara, kabelka, luxusní, ikonická, kultovní, přehlídka, módní, Lina Bo Bardi

Sponzorované odkazy

V průběhu módní přehlídky jaro/léto 2017 byla spolu s mnohým trendy kousky prezentována vůbec poprvé ikonická BoBag od MaxMary. Kultovní nová kabelka je tu!

BoBag je inspirována italskou intelektuálkou, architektkou a designérkou Lina Bo Bardi, která žila v Brazílii. Podle ní je také kabelka pojmenována. Lina Bo Bardi v Brazílii patří mezi známé tváře a ani po její smrti se na ni nezapomíná. Patřila do brazilského racionalismu a bylo velkou průkopnicí moderní architektury.

A tahle dáma silně ovlivnila celou kolekci jaro/léto 2017, a především novou krásnou kabelku BoBag. Kabelka oplývá oblými, ženskými a jaksi smyslnými tvary, stejně jako Lina Bo Bardi. A je stejně nepompézní a přitom nonšalantní jako byla ona.

Je vyvedena s praktickým sklopným uzavíráním, a vše je završeno na tomto módním doplňku ještě apartním prošíváním, elegantní rukojetí a ležérními střapci. BoBag bude k mání ve dvou velikostech (malá a velká) a ve dvou různých verzích, jedna v telecí kůži a jedna v jelení kůži a v různých barvách. Kabelka BoBag je již teď populární pro nadčasový a osobitý design.

Lina Bo BardiLina Bo Bardi

Zdroj foto: MaxMara; Facebook

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii luxusní kabelky, módní kabelky, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu