Podzimní HEBE pro děti od Nila!

Podzimní HEBE pro děti od Nila!

21. října 2016, Nila, Hebe, lotyšská značka, kvalita, biobavlna, dětské oblečení, dětská móda, úplet, podzimní oblečení, legíny, šaty, sukně, topy, mikiny, potisk, body, oblečení pro miminka, oblečení pro novorozence, bio kvalita

Sponzorované odkazy

Nezávislá prodejní galerie a internetový obchod v jednom, tak to je Nila! Tato společnost vás může nalákat na oblečení od zajímavých designérů a módních značek, které mají stejný cíl a to je aktivní boj za zlepšení podmínek v oblasti textilního průmyslu a zachování tradice řemesel.

Lotyšská značka Hebe

Letos vám Nila s velikou radostí představuje lotyšskou značku HEBE, jejichž specialitou je velmi kvalitní a příjemné oblečení z certifikované biobavlny, které se šije přímo v hlavním městě Rize za použití materiálů vyrobených v Evropě. Návrháři značky Hebe si vás zajisté podmaní svými kouzelnými potisky, které pro novou sezónu zvolili jako klíčové. Inspiraci si přinesli z lesů a z tohoto důvodu se můžete těšit na obrázky lišek, medvědů, losů, zajíců, soviček a rysů. Ve speciální sekci NILAkids je k dostání široká nabídka body, legínů, šatiček, sukní, triček a mikin pro ty nejmenší.

Dětská móda

Lotyšská značka Hebe si je velmi dobře vědoma toho, co je v dětském oblékání nejdůležitější a to také zdůrazňuje. Nemusíte se tedy bát, že by jejich oblečení bylo bez legrace, představivosti a vysoké kvality. Hlavní specialitou je zde velmi odolný úplet a šetrná biobavlna. V nabídce jsou oblečky pro novorozence i osmileté děti.

Pro miminka jsou k dostání velice roztomilé body na knoflíky, které si lze zvolit ve třech různých barvách a to v modré, růžové či šedé. Stejně tak je tomu i u legín s vysokým pasem. Pro větší holčičky jsou v nové kolekci k dostání šatičky s dlouhým rukávem a gumou v pase. Je už jen na vás, jestli si vyberete šaty s tradičním potiskem nebo krásné jednobarevné vínové.

Dětská móda však tímto nekončí, jelikož v nabídce jsou i holčičí maxi sukně a topy s dlouhým rukávem, které se díky dvojímu barevnému provedení hodí jak pro chlapce, tak i pro dívky. Růžová a modrá se již dlouhá léta považují za tradiční barvy, které jsou u těch nejmenších na první pohled určující. Při nakupování vám přeji hlavně hodně zábavy!

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu