Podzim s trendy šperky

Podzim s trendy šperky

13. listopadu 2016, podzim, šperky, trendy, barvy

Sponzorované odkazy

Jak zazářit v šedivém podzimu? S trendy, barevnými, diamantovými šperky, prostřednictvím kterých dotáhnete svůj podzimní outfit k dokonalosti. Šperky DIC jsou vidět na první pohled!

Klesající teploty již nejsou pouhým synonymem zahalování se do teplejších vrstev oblečení. Pokud máte své oblíbené doplňky, které nevyniknout pod vrstvami oblečení tolik jako v létě, nezoufejte a čtete dále. Máme pro vás exkluzivní rady, co bude in tuto sezónu. Trendy letošní podzimní sezóny vás mile překvapí.

V hlavní roli barvy!

Jedním ze základních aspektů každého šatníku jsou používané barvy. A jaké že jsou nejžhavější barvičky podzimu a blížící se zimy? V žádném případě nejsou cold, ale zato dost cool a sexy zároveň. Nepřízeň počasí porazíte s horčicově žlutou, která prozáří i ty nejtemnější dny. Zkuste risknout i barvu petrolejově zelenou, tedy o trochu světlejší smaragdový odstín. V mužích prý vyvolává značný zájem a pocit nedosažitelnosti. A nakonec trochu té tajemnosti v podobě fialové určitě nebude na škodu. Bát se rozhodně nemusíte ani pastelových barev. Na své si přijdou i zastánci poněkud konzervativnější stylu. I letos má totiž prim modrá barva, která hraje více odstíny; od temnější přes královskou až po blankytně modrou. Zemité odstíny se nosily loni, nosí se i letos. Jsou považovány za pevný základ šatníku. Červená s hnědými odlesky se skvěle vyjímá především na semiši a kůži. Dalším módním trhákem je nadčasová béžová se zlatavým podtónem. Nesmí chybět vášnivá červená, která zahřeje nejenom na duši. Barevný kruh uzavírá šedá a černá, která je navždy stálicí. Odstíny pro podzim 2016 vás bez pochyby nadchnou. A rozhodně se nedají přehlédnout.

Méně znamená více! Celkový outfit za žádnou cenu nesmí působit lacině.Méně znamená více! Celkový outfit za žádnou cenu nesmí působit lacině.

Barevné trendy šperky

Základním pravidlem, kterým byste se měli při volbě správného šperku řídit je volba opozitních barev. Jinými slovy ke konkrétní barvě oblečení zvolte úplně odlišně barevný šperk. Každá barva spektra má svůj protějšek. DIC doporučuje k zelenému outfitu kameny do růžova, hořčicová si zase porozumí s fialovou a korálová s modrou.

Skvělou volbou je sada trio šperků Imperial Pink: Prsten, přívěšek a náušnice.Skvělou volbou je sada trio šperků Imperial Pink: Prsten, přívěšek a náušnice.

Mezi žhavé trendy z přehlídkových mol patří nošení náramků přes huňatý svetr, přes rukávy nebo přes rukavice. Vězte, že tuto sezónu heslo „v zimě moc parády neudělám“ navždy vyškrtnete ze svého módního slovníku. Výrazný šperk se nemusíte bát vzít ani k teplákům. Naprosto šokujícím doplňkem je prsten navlečený přes rukavice. A co pak teprve elegantní náramek přes rukáv kabátu? Zkuste si pro výraznější efekt vzít rovnou dva!

Vaše šperky vystavte na odiv. Musí být stále vidět. Prsten STORM od DIC.Vaše šperky vystavte na odiv. Musí být stále vidět. Prsten STORM od DIC.
Správně zvolený šperk přivede váš outfit k dokonalosti. Náramek a náušnice Graciana.Správně zvolený šperk přivede váš outfit k dokonalosti. Náramek a náušnice Graciana.

Nesmíme zapomenout ani na pány. Málokterý odolá luxusním hodinkám od DIC. Jsou osazeny diamanty, v plném briliantovém brusu a jsou poháněny kvalitními švýcarskými hodinkami. Design byl navržen v prosluněné Itálii.

Elegantní pánské hodinky z dílny DIC.Elegantní pánské hodinky z dílny DIC.

O společnosti DIC

DIC je českou společností, která na našem trhu působí od roku 2005. Její hlavní činností je prodej investičních diamantů a výroba vlastních luxusních řemeslných šperků. V poslední době expanduje i na trh slovenský, maďarský, ruský, bulharský a své výroky prodává také ve Spojených arabských emirátech. Do podvědomí široké veřejnosti se firma dostala zejména díky soutěži Miss Universe, miss USA a Miss Teen USA, pro které vyráběla korunky pro finalistky.

A co vy? Vybrali jste si nový šperk? Více o špercích DIC na webových stránkách www.dic-sperky.cz.

Foto: Dic-sperky.cz, Flickr.com

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii doplňky, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu