Puma a Rihanna v nové kolekci jaro a léto 2017

Puma a Rihanna v nové kolekci jaro a léto 2017

26. listopadu 2016, Puma, Rihanna, jaro/léto 2017 Fenty Puma by Rihanna, street styl, 18. století, doba Ludvíka XVI.

Sponzorované odkazy

Pro milovníky sluníčka máme i v zimním čase dobrou zprávu. Rihanna ve spolupráci s Pumou představila novou kolekci FENTY pro jaro/léto 2017. A bude více než skvělá.

30. září 2016 se do Paříže sjeli fashion fanoušci ze všech koutů světa. Měli k tomu vážný důvod. Rihanna společně s PUMOU dala vědět světu o své nové kolekci s příznačným názvem FENTY PUMA by Rihanna. Kolekce vzbudila velký zájem médií. Není se čemu divit. Originální módní kousky inspirované dobou krále Ludvíka XVI. s prvky pouličního stylu jsou k nepřehlédnutí.

Rihanna ukázala v Paříži modely ze své kolekce FENTY PUMA jaro/léto 2017.Rihanna ukázala v Paříži modely ze své kolekce FENTY PUMA jaro/léto 2017.

Módní přehlídka se konala v luxusních prostorách pařížského hotelového komplexu Salomon de Rothschild. Módní nadšenci, kteří se nemohli dostavit, zkrátka nepřišli – díky online přenosu živého vysílání, které jste mohli sledovat i vy, na platformě TIDAL X: RIHANNA.

FENTY PUMA jaro/léto 2017

Extravagantní modely z nové kolekce se mísí sportovním nádechem s typickými romantickými prkvy a okázalostí francouzské kultury 18. století na straně druhé. Jednotlivé kousky jsou ušité z luxusních látek jemných odstínů a složitých volánků. Právě sportovní element je styčnou plochou se sportovní značkou -Pumou. Přepychovou dobu krále Ludvíka XVI. lze spatřit i ve zvolených pudrových barvách: jemné tóny růžové, levandulové a tělové. Oproti těmto neutrálním barvám je tu kontrast temně olivové a jasně hnědé barvy.

Nechybí módní výšivky, ale také žakárové detaily společně s typickým kočičím logem jakoby skrytým v květinových motivech oblečení.Nechybí módní výšivky, ale také žakárové detaily společně s typickým kočičím logem jakoby skrytým v květinových motivech oblečení.
Dámská i pánská kolekce je plná vrstvení – jemné textilie se odlupují jako cibule.Dámská i pánská kolekce je plná vrstvení – jemné textilie se odlupují jako cibule.

Do kolekce FENTY patří i doplňky: čepice, klobouky a saténové šátky. Nechybí i nesmrtelné boty – ikonické FENTY, které byly již v minulé kolekci. Boty Slide se vrací ve dvou provedeních: Jelly a Bow.

„Jsem z kolekce nadšená, je zábavná a velmi lehká. Uvedení v Paříži bylo skvělou třešničkou na dortu, protože jsem se velmi inspirovala právě Francií, Marií Antoinettou a palácem ve Versailles,“ říká kreativní ředitelka Rihanna, „kombinace sportovního oblečení s historickou královskou módou byla výzvou, a já proto doufám, že se všem bude líbit. Už se těším, až ji začnu nosit.“„Jsem z kolekce nadšená, je zábavná a velmi lehká. Uvedení v Paříži bylo skvělou třešničkou na dortu, protože jsem se velmi inspirovala právě Francií, Marií Antoinettou a palácem ve Versailles,“ říká kreativní ředitelka Rihanna, „kombinace sportovního oblečení s historickou královskou módou byla výzvou, a já proto doufám, že se všem bude líbit. Už se těším, až ji začnu nosit.“

Kolekce bude dostupná ve vybraných obchodních řetězcích v příštím roce. Česká republika na seznamu prozatím chybí. Nechte se tedy překvapit, zda dorazí i k nám.

Puma

Puma AG Rudolf Dassler Sport, zkráceně Puma, je původem německá společnost založená Rudolfem Dasslerem roku 1924. Puma se specializuje na výrobu sportovního oblečení, vybavení a obuvi. Své výrobky si sama navrhuje, vyvíjí, prodává a propaguje. Za více než 65 let existence se Puma stala natolik oblíbenou značkou, že její výrobky oblékají ti nejlepší sportovci světa. Puma vyváží své výrobky do více než 120 států, zaměstnává tisíce lidí. Více informací na www.puma.com.

Jak se vám líbí nová kolekce?Jak se vám líbí nová kolekce?

Foto: Rihanna, Puma

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu