Podzimní kolekce Möve? To je À la Maison!

Podzimní kolekce Möve? To je À la Maison!

11. listopadu 2016, Á la Maison, podzimní kolekce Möve, froté ručníky, župany, koupelnové doplňky, kolekce Tapestry, kolekce Vienna Mesh, kolekce Architecture, luxus, konopí, 100% bavlna, německá kvalita, design

Sponzorované odkazy

V obchodech Á la Maison právě nyní objevíte nejnovější podzimní kolekci ručníků od německé značky Möve!

Tato společnost byla založena roku 1927, kdy se při svých začátcích specializovala na froté ručníky a to také zůstalo jejím hlavním odvětvím dodnes. Produkty z froté se značkou Möve se vyrábějí pouze a jen v Německu a mají ty nejvyšší německé standardy. Tato značka vám může zaručit kvalitu, která stojí na bohatých zkušenostech a odborných znalostech profesionálních tkalců, které s firmou spolupracují. Část produkce a zázemí společnosti nalezneme dokonce i v českém Varnsdorfu. Společnost Möve tak dává práci desítkám lidí z České republiky.

Podzimní kolekce Möve

Jaké inovativní prvky přináší nová podzimní kolekce Möve? Na to se můžeme společně podívat. Nebude zde nouze o froté ručníky, ale ani o koupelnové doplňky. Tři jedinečné kolekce nazvané Tapestry, Vienna Mesh a Architecture nabídnou nejen rozdílné barevné provedení jednak klasických kousků, ale i celkově odlišný design produktů.

Kouzlo perských koberců – kolekce Tapestry

V jedné z kolekcí pojmenovanou výstižně jako Tapestry se značka Möve inspirovala drahými vintage koberci, které jsou rovněž součástí vysoké módy. Tento interiérový doplněk je mnohokrát pokládán jako klenot domácnosti a není divu, že je pokládán i za umělecké dílo, kdy se již dnes mnohokrát setkáte s výstavami nejrůznějších tapisérií a jiných textilií. V kolekci Tapestry se značka Möve rozhodla přenést tento luxus i do světa koupelen. Vše stojí na pevných základech, kterými jsou starověké ručně pletené perské koberce. Vzory na šálových županech a froté ručnících jsou proto složeny ze stále se opakujících ornamentů.

Kolekce Vienna Mesh vzdává hold tradičním řemeslům

Podzimní kolekce Vienna Mesh se nechala inspirovat tkaním a paličkováním. Svou produkcí by rovněž chtěla vznést poctu těmto tradičním řemeslům, které patří k jedněm z nejstarších. Charakteristicky splétaný vzor přenesla značka Möve na froté ručníky a župan a věřte nebo ne, funguje to! Speciální přízový mix bavlny a konopí dává výrobkům mimořádně robustní dojem. Tyto textilie mají dlouholetou tradici, a proto se lze spolehnout na jejich vytříbenou kvalitu. Kolekce je dostupná v přírodní barvě medu nebo v kombinaci s černou.

Pro milovníky klasické italské architektury je tu kolekce Architecture

Poslední z kolekcí potěší všechny, které mají rádi střídmost, eleganci a klasické architektonické názvosloví. Kolekce Architecture je totiž inspirována skicami Andrea Palladia – pozdně renesančního architekta a teoretika. Ručníky se snaží připodobnit jeho náčrtům a jsou dostupné ve dvou barevných provedeních. V kolekci dále najdete krátký župan s šálovým límcem, malé doplňkové předměty a ladící jednobarevné osušky.

Zdroj: À la Maison

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu