Alpine Pro pro zimu 2016

Alpine Pro pro zimu 2016

4. prosince 2016, Alpine Pro, podzim, zima 2016, outdoorová móda, oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy

Pestrý výběr kvalitních produktů za příznivé ceny. To je Alpine Pro pro zimu 2016. S oblečením Alpine Pro, které nosí i ti nejlepší sportovci, rozhodně nešlápnete vedle!

Zimní kolekce

Zimní kolekce Alpine Pro je kolekcí inspirovaná alpskou přírodou. Oceníte ji nejenom po stránce designové, ale především pro její funkčnost. V nadcházející zimní kolekci naleznete širokou škálu bund, vest, kabátů, kalhot, mikin, svetrů a triček. Nechybí ani nabídka obuvi a doplňky jako jsou čepice, šátky, rukavice, ponožky či batohy. Hitem letošního podzimu budou zářivě barevné ultralehké hřejivé bundy s výplní HI-THERM, která svými vlastnostmi připomíná peří.

S Alpine Pro můžete elegantně, prakticky a především funkčně obléknout celou vaši rodinu od hlavy až k patě.S Alpine Pro můžete elegantně, prakticky a především funkčně obléknout celou vaši rodinu od hlavy až k patě.

Mrkněte na videoupoutávku Hřejivé bundy Hi-therm od Alpine Pro.

Použité látky ve výrobcích Alpine Pro jsou na omak příjemné, nechybí výrazné dekorativní prošití s podlepenými švy.Použité látky ve výrobcích Alpine Pro jsou na omak příjemné, nechybí výrazné dekorativní prošití s podlepenými švy.

HI–THERM

HI-THERM je synonymem vysoké hřejivosti a lehkosti materiálu. Díky použití impregnační vrstvy s technologií teflon se oblečení méně špiní a také následná údržba je snažší. Designéři značky pracují s nejnovějšími technologiemi, látkami a střihy, což je znát – oblečení je nepromokavé, paropropustné a větruodolné. Těmito vlastnostmi uspokojí i nejnáročnější kupce. Na Alpine Pro výrobcích oceníte ve všech směrech dotažené detaily jako je praktická krytka brady, taháčky na zipy a módní prodloužená zadní část u bund, která disponuje možností stáhnutí pomocí gumičky. Anatomicky tvarované rukávy jsou velmi praktické. Nejen u dětských kousků oceníte reflexními potisky pro ještě větší bezpečnosti po setmění. Buďte vidět ve dne v noci! Buďte Alpine Pro!

V teple a pohodlí jako u domácího krbu – s bundami Alpine Pro žádný problém.V teple a pohodlí jako u domácího krbu – s bundami Alpine Pro žádný problém.

Dámská a pánská kolekce

V dámské a pánské kolekci naleznete zejména vysoce kvalitní bundy různých střihů, hřejivých vestiček, funkčních kalhot a samozřejmě doplňků. Všechno oblečení je k dostání v různých velikostech a mnoha krásných barvách. Je libo outfit do města či na lyže? Vybrali jsme pro vás následující kousky.

Dámská bunda WINTONA v sytě oranžovém provedení a designově zajímavá, oboustranná dámská bunda MUNSRA 2.Dámská bunda WINTONA v sytě oranžovém provedení a designově zajímavá, oboustranná dámská bunda MUNSRA 2.
Dámská vesta LUSSIERA 2 v moderním Puffy stylu a dámská zateplená sukně TRINITY 2, ve které vám zima nebude.Dámská vesta LUSSIERA 2 v moderním Puffy stylu a dámská zateplená sukně TRINITY 2, ve které vám zima nebude.
Neopomíjejte doplňky, se kterými uděláte mnohdy větší parádu než se zbytkem garderoby.Neopomíjejte doplňky, se kterými uděláte mnohdy větší parádu než se zbytkem garderoby.
Pánská bunda MUNSR 2 je z loňských kolekcí velmi oblíbeným a prodávaným výrobkem a pánské softshellové kalhoty CARB 2 jsou vyrobeny z prvotřídních funkčních materiálů SOFT-SHELL a COOL-DRY a určeny jsou na veškeré outdoorové aktivity.Pánská bunda MUNSR 2 je z loňských kolekcí velmi oblíbeným a prodávaným výrobkem a pánské softshellové kalhoty CARB 2 jsou vyrobeny z prvotřídních funkčních materiálů SOFT-SHELL a COOL-DRY a určeny jsou na veškeré outdoorové aktivity.

Vybavení pro ty nejmenší

Také nevíte, jak správně obléknout vaše ratolesti, aby nepromokly, nenastydly, nezpotily se a vy pak museli být s nimi zavření doma, místo toho, abyste si společného trávení času v přírodě a během sportovních aktivit? Svoji malou slečnu oblékněte do slušivého kabátku a chlapečkovi oblečte funkční vestu v moderním střihu. V dětském sortimentu si přijdou na své chlapci i dívky. Můžete vybírat z více krásně sytých barev.

Dětský kabát Adrianno a dětská vesta Kapeto.Dětský kabát Adrianno a dětská vesta Kapeto.
Dětská pestrobarevná bunda Baroko v ceně a dětská softshellovou bunda.Dětská pestrobarevná bunda Baroko v ceně a dětská softshellovou bunda.

I v dětském sortimentu vybírejte z široké škály bund, vest, mikin, kalhot zateplených i nezateplených, triček, bot, rukavic, čepic, šál a dalších doplňků.

Alpine Pro

Alpine Pro, a. s. je českou společnost vyrábějící outdoorové oblečení a doplňky, která v roce 2014 oslavila 20 let od svého založení. Společnost dlouhodobě spolupracuje s Českým olympijským týmem a výrobky z řady Alpine Pro tak můžete vidět během her na našich nejlepších sportovcích. Právě testování z řad profesionálních sportovců zaručuje vysokou kvalitu výrobků. „Zákazníkovi přinášíme pestrý výběr kvalitních produktů za příznivou cenu. Zároveň se snažíme být dostupní opravdu všem, proto také máme eshop, nejširší síť prodejen a možnost si rezervovat oblečení přes eshop a osobně si ho vyzkoušet na prodejně. Snažíme se zkrátka naslouchat všem, ať už se jedná o profesionální sportovce či rodiny s dětmi“, říká Václav Hrbek, zakladatel a ředitel výroby společnosti ALPINE PRO. Zboží z dílny Alpine Pro můžete také zakoupit osobně například ve Sportisimu a Globusu. Pro více informací navštivte webové stránky Alpine-pro.cz.

Vybrali jste si? Zažijte nefalšovanou zimu s Alpine Pro!Vybrali jste si? Zažijte nefalšovanou zimu s Alpine Pro!

Foto: Alpine Pro

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu