Adidas kolekce pro podzim/zimu 2016

Adidas kolekce pro podzim/zimu 2016

16. listopadu 2016, Adidas, kolekce, pro podzim/zimu 2016, FW 2016

Sponzorované odkazy

Objevte novou kolekci značky Adidas pro podzim a zimu 2016. Je opravdu hvězdná. Nevěříte? Čtěte dál.

Brr. Zima je v plném proudu, ale Adidas své fanoušky ve štychu nenechá. Těšit se můžete na své oblíbené kousky zcela v novém kabátku a na spoustu zbrusu nových kousků – dosud nevídaných módních outfitů. Na nové kolekci spolupracovali uznávání návrháři a známé osobnosti. Americký zpěvák Pharrell Williams vdechl kolekci barvy a energii. Japonská značka HYKE přinesla čisté linie, nadčasové střihy a zejména asijský klid. Pro velký úspěch se opět objevuje na scéně britská zpěvačka Rita Ora. Módní kruh uzavírá ikonická Stella McCartney, která s Adidasem spolupracuje už druhým rokem.

Průkopník streetové módy, značka Adidas Original, představuje novou kolekci.Průkopník streetové módy, značka Adidas Original, představuje novou kolekci.

Zaostřeno na boty

Nová kolekce se jednoznačně zaměřila na boty, které jsou hlavním prvkem streetové módy. Adidas představil čtyři nové modely. Prvním modelem jsou nadčasové tenisky Gazelle, jejichž historie sahá do roku 1966, kdy byl vyroben první pár těchto tenisek. A jaké budou Gazelle 2016? Barevnější než kdy dřív. Těšit se můžete také na klasické botasky NMD ve vylepšeném designu. Pohodlí při chůzi je zajištěno výplní pěnou Boost TM, díky které je bota odpružena stejným způsobem jako u běžeckých bot. Běháním jsou inspirované i boty ZX Flux, které nabyly ještě modernějšího a čistějšího vzevření. Pata boty je vyztužená lisovaným neoprenem a technologicky vyspělou látkou. Horkou novinkou jsou kotníčkové Tubular Instinct, které jsou inspirované basketbalem. Na straně druhé Tubular Entrap potěší zejména dámy, které milují barvy a jemné linie. A pánové nebojte se! Z velkého množství typů, barev a dle preferované funkce, kterou má nová obuv plnit, si vyberete i vy.

Fashion oblečení

Návrháři nové kolekce se nechali inspirovat etno stylem. Oblečení je pestrobarevné s nejrůznějším provedením tří pruhů. Těšit se můžete z funkčních bund, kalhot, teplých mikin a tepláků, termoprádla a slušivých doplňků. 

Pro sportovce

Adidas prostřednictvím svých kvalitních výrobků chce ještě více zpříjemnit sport jak profesionálním sportovcům, tak i těm rekreačním, kterým špičkové vybavení dopomůže ještě k lepším sportovním výsledkům. Adidas využívá ty nejlepší materiály a zároveň udává sportovní trendy.

Pro trénink a fitness sáhněte po univerzální sportovním vybavení. Tyto kousky využijete na aerobic, jógu a sportování všeho druhu. Kolekci dominuje světle fialková a pastelově zelenkavá barva. Adidas nabízí širokou škálu sportovních podprsenek různých střihů a barev. V sortimentu jsou podprsenky bezešvé i s třístupňovou oporou. Fitness boty jsou letos pestrobarevné. Bude se vám v nich sportovat jedna radost. Fialová určuje směr cesty i při běhání. Užijte si tu nejmodernější běžeckou výbavu. Pamatujte, že správně zvolená obuv na běhání je základ. Sváteční běžci si oblíbí novinku – botasky Ultra Boost, jež každým krokem šetří svému běžci energii.

Stella McCartneyová

Módní návrhářka se s Adidas nespojila poprvé a rozhodně ne naposled. Již dva roky jsou její modely velmi oblíbenou součástí nabídky Adidas. Letos na své kolekci spolupracovala s topmodelkou Karlie Kloss. A výsledek? Oblečení, obuv a doplňky vysoké kvality a špičkového stylu, které inspirují k vítězství. Díky ClimaLite a ClimaHeat technologii i zesílené tkanině oblečení, je vašemu tělu poskytována komplexní podpora při každém kroku.

Tváří kolekce Stelly McCartneyové se stala Karlie Kloss.Tváří kolekce Stelly McCartneyové se stala Karlie Kloss.

Také v této kolekci převažuje barevné spektrum. Kolekce je určená pro mladé, sportovní a akční dívky a ženy. Návrhářka si pohrála s motivem hvězd, pruhy a velkými písmeny, které jemně implementovala do látky.

Oslovila vás Adidas kampaň pro podzim/zimu 2016? K mání je již dnes.

Foto: Adidas

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu