Dejte glanc svému šatníku: s H&M

Dejte glanc svému šatníku: s H&M

20. listopadu 2016, šatník, móda, garderoba, glanc, jiskra, H&M, plisované, šaty, bunda, boty, šik

Sponzorované odkazy

Exkluzivní, stylové, klíčové a nadčasové kousky, které musí být v nadcházející sezóně součástí každého ženského šatníku. Přesně tato slova vystihují oblečení z módního řetězce H&M. Dejte zimě vale a buďte šik za každé situace!

Zamávejte posledním slunečním paprskům. Léto je definitivně pryč. O slovo se hlásí zima. Je čas se pořádně obléct. Je čas nakupovat!Zamávejte posledním slunečním paprskům. Léto je definitivně pryč. O slovo se hlásí zima. Je čas se pořádně obléct. Je čas nakupovat!

Nový styl – aktuální pletenina

Jste zimomřivá, a přesto byste ráda nosila šaty i během nacházející zimní sezóny? Vsaďte na populární šaty z úpletu. Jsou moderní a zima vám v nich určitě nebude. Stačí si obléct teplé punčochy, které navrstíte s podkolenkami stejné barvy. Fantazii se meze nekladou. Zkuste být rebelkou a podkolenky si shrňte dolů – ukažte, že je máte. Řekněte „jsem cool“.

Pletené šaty s rolákem za 999 Kč.Pletené šaty s rolákem za 999 Kč.

Svetrokabát

Svetr dokáže nahradit bundu. O čem je řeč? No přeci o dlouhém kardiganu. Že ho ještě nemáte? Tento kousek využijete v každém ročním období. Zimu snáze porazíte, vyzbrojíte-li se více vrstvami. V létě je zase ideálním společníkem pro letní večery k šatům. Hodí se ke všem typům postavám a majitelky širších boků mohou zajásat – krásně skryje tento mírný nedostatek. Nosí se snad ke všemu. Velmi pěkně v zimním čase vypadá s velkou tunelovou šálou.

Kardigan z teplákoviny za 949 Kč a pletený kardigan za 899 Kč.Kardigan z teplákoviny za 949 Kč a pletený kardigan za 899 Kč.

Bomber

Podzimní bunda? Jedině všemi pády skloňovaný bomber, který je letošní senzací a zaplnil regály všech obchodů s módou. Vybírat můžete z mnoha druhů od klasických army modelů až po modely s nášivkami. Unosíte je jak v chladném podzimu, tak v teplém prosinci. A to už jsou dva důvody, proč zvážit jeho koupi.

Růžová bunda bomber za 449 Kč a vatovaný bomber za 1 299 Kč.Růžová bunda bomber za 449 Kč a vatovaný bomber za 1 299 Kč.

Sukně

Plizování zažívá boom. Plizované sukně jsou tuto sezónu opět ve hře a hrají barvami podzimu. Na plisování se nově objevují kovové tóny, krajky a odlesky. V plizované sukni budete prudce elegantní a sexy šik. K této sukni na podzim nasaďte nejlépe kotníčkové boty.

Plizovaná sukně za 999 Kč, krepová volánová sukně za 799 Kč.Plizovaná sukně za 999 Kč, krepová volánová sukně za 799 Kč.

Kotníčkové kozačky

Přemýšlíte o koupi nové obuvi? Vsaďte na podzimní kotníčkové kozačky. Skvěle se hodí jak ke kalhotům, tak k sukni a šatům. Třpytivé kotníčkové kozačky za 999 Kč a kotníčkové kozačky za 899 Kč.Třpytivé kotníčkové kozačky za 999 Kč a kotníčkové kozačky za 899 Kč.

Na podzim příroda čaruje barvami. Aby váš outfit nepůsobil nudně, i vy míchejte barvičky. Buďte veselé a usmívejte se tak často, jak jen to jde.

Foto: H&M

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu