Šperky se Swarovski elements – objevte svět okouzlujícího třpytu

Šperky se Swarovski elements – objevte svět okouzlujícího třpytu

11. listopadu 2016,

Značka Swarovski je známá po celém světě výrobou originálních šperků. Kromě nich ale pouští na trh i tzv. Swarovski elements. Jedná se o samostatné komponenty, které šikovní designéři z jiných firem přeměňují v atraktivní doplňky. Jedním z výrobců, kteří využívají Swarovski elements, je Evolution Group CZ, s.r.o. Zasazuje je do stříbra a na svět se dostávají kousky, které převyšují ostatní skvostně elegantním vzhledem.

Dokonalé spojení jiskřivých materiálů

Evolution Group CZ, s.r.o. vyrábí šperky ze stříbra. Tento ušlechtilý kov je oblíbený pro jeho třpytivou barvu i cenu. Ve srovnání se zlatem je levnější, co se týče kvality, je srovnatelný. Stříbro je proto nejlepším materiálem, se kterým se Swarovski elements dají spojit. Komponenty poznáte na první pohled. Jejich specifikem je unikátní brus, zaručuje, že se kamínky blyští z jakéhokoliv úhlu pohledu.

Luxusní vzhled pro všechny

Evolution Group CZ vyrábí šperky odpovídající módním trendům. Odráží se v nich vysoká elegance, smysl pro detail a v některých i notná dávka extravagance. Kreativitu designérů prezentují náušnice z nabídky na evolutiongrou­p.cz. Vybírat lze klasické závěsné či pecky s rozličnými tvary – například srdíčko, hvězda, kapka, čtverec, kosočtverec, kytička, vějíř a další. Náušnice se Swarovski elements v e-shopu vyberete rychle i podle barvy, rozměru či délky. Vyrábí i další šperky se Swarovski elements, za výhodné ceny koupíte i prsteny, náhrdelníky, přívěsky či soupravy.

Rekordní slevy až 82 %

Kromě pestré nabídky láká k nákupu na evolutiongroup.cz exkluzivní sleva až 82 %. Aktuálně lze výhodně koupit například přívěsek se Swarovski Elements antik pink za pouhých 142 Kč, úžasný velký prsten s krystaly v barvě emerald za 358 Kč a další. Akční zboží ale rychle mizí, nákup není radno odkládat.

TIP: Pokud máte rádi třpyt, podívejte se, jak krásně vypadají křišťálové lustry se Swarovski elements.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu