Stefanel je stylový...a krajkový!

Stefanel je stylový...a krajkový!

13. listopadu 2016, Stefanel, krajka, outfit, dámská móda, pletenina, úplet, svetry, šaty, sukně, kalhoty, boty, šály, doplňky, italská značka, módní dům, rodinná firma

Sponzorované odkazy

Krajkový materiál vždy patřil mezi nejněžnější prvky ženské módy. Také dnes tomu tak je. A oblíbená je krajka i u mnohých designérů a návrhářů módy. Proto na ni nezapomněl ani módní dům Stefanel ve své kolekci podzim a zima 2016/2017.

Pokud chcete držet krok s trendy, sáhněte po krajce v něžných tónech – sněhobílé, růžové, pudrové, šedé a modré. Nový vzhled večerním outfitům dává elegantní černá, jež dodá dramatické krajce speciální rozměr.

Čeká vás zajímavé setkání, anebo vyjímečná událost? I v těchto chladných měsících můžete být na ni oblečeny sexy a půvabně. Nebo váháte co si obléci na vánoce? Věřte, že to jsou slavnostní příležitosti, kdy krajka bude zásah do černého.

I když většina žen si tento materiál dokáže představit jen na šatech či topech, ivšem nabídka naznačuje, že krajka se může ocitnout opravdu všude – na kalhotách, botách, bombrech a kabátech. Ale pokud má být krajka jen dekorativním detailem, dejte si záležet na tom, aby byl propracovaný střih modelu a jeho tvar držel tak, jak má být.

Nezapomínejte, že základem přitažlivosti v outfitu z krajky je kvalita. Pozor na lehké materiály s umělou příměsí, jež dokáží vyvolat spíš kabaretní dojem. Proto volte raději pevnější a hustěji tkané typy krajky. A i zde je Stefanel o krok dopředu se svým netradičním pojetím krajky s úpletem.

Tato kombinace působí velmi ležérně a navíc je velmi příjemná na dotyk. Ve svých krajkových modelech Stefanel volí boty i doplňky ve shodné barvě, ovšem neuděláte chybu, když se rozhodnete pro jiné řešení – třeba v metalické zlaté a stříbrné.

Užijte si sváteční okamžiky v outfitech Stefanel – od hlavy až k patě. Budete tak královnou každého dne i večera.

Od roku 1959 je značka Stefanel klíčovým hráčem na poli pletenin. Předtím pod názvem Maglificio Piave získávala výroba stále silnější pozici, a roku 1980 byl následně otevřen v italské Sieně nový butik s názvem Stefanel. Prvním zahraničním butikem byl o dva roky později butik v Paříži, kolébce módy. V rodinném podniku se dnes pohybuje již třetí generace rodiny Stefanel. Eleonora Stefanel na pozici kreativní ředitelky, Carlo Stefanel jako ředitel obchodu. V současnosti značka Stefanel mění obchodní strategii a převádí značku do segmentu střední a vyšší třídy módních značek.

Zdroj foto: Stefanel

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kozačky, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu